1050 Dominaattorin korkeus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja VesaR, 12.12.2006.

  1. VesaR

    VesaR 1st gear

    Olisiko kellään lähellä dominaattoria, että voisi mitata korkeuden eli mitta kaasarin pohjalevystä siihen tasoon, minkä päälle ilmanputsarin pohjalevyn voi laittaa. Lisäksi vielä tarvittaisiin mitta tuosta ilmanputsarin pohjalevyn tasosta korkeimpaan kohtaan eli lienee ne kaksi ilmatorvea. Kiitos jo etukäteen :)
     
  2. Mopar

    Mopar Gearhead

    83mm alareunasta ilmanputsarin tasoon. 32mm siitä ylöspäin on se keskipahka, missä on kierteet. kohokammion huohotukset ja kiihdytyspumpun suuttimet on hieman matalammalla, ja ei siinä sitten mitään muuta korkeempaa ookkaan.
     
  3. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Äkkinäisittäin tulee mieleen vielä että jos tila on korkeussuunnassa kovin ahdas niin kuinka tossa saa sit riittävän reilun ilmansyötön jotta se saa sit happeakin tarpeeks noinkin ison kaasarin tuuppaamalle melkoselle bensamäärälle eli aika paljon taitaa kuitenkin tarvita kokonaisuudessaan korkeustilaa sopivan imusarjan ja ilmanputsarin kanssa. Harvemmin on tainnut mennä Domit piiloon ilman reiluja scooppeja tai reikää pellissä, vai kuin?
     
  4. VesaR

    VesaR 1st gear

    L-88 scoop on jo nyt.
     
  5. VesaR

    VesaR 1st gear

    KIITOS!!!

    115mm siis kokonaiskorkeus. Ahaa eli tuo kekitappi on korkeimmalla, eli sulla ei ole tollaisia kahta ilmaputkea tai mitä lie piikkejä töröttämässä siinä reunoilla?
    http://www.worldcastings.com/prods_pages/108052.htm
     
  6. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Eivät taida tulla juuri sen korkeammalle kun toi keskiklunssi. 2 tuumasella putsarilla kaasun pohjaan painaminen aiheuttaa vastaavan reaktion kun, että vetäis ryypyn päälle. :rotfl: 14" putsari on vielä liian pieni, että vois käyttää drop base tyyppistä, tarvii olla vähintään 16". Ja kaasarin päälle vähintään se 3" vapaata.
     
  7. Mopar

    Mopar Gearhead

    Ne on just kohokammin tuuletus ja kiihdytyspumpun suuttimet.
     
  8. VesaR

    VesaR 1st gear

    3" K&N on nyt, mutta drop basella...
     
  9. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Se 14" putsari ei yllä dominaattorin reunojen yli. Kohojen säätöruuvit osuu just siihen 14" putsarin kumireunaan, eli tuo on normaalihollikkaan verrattuna pikkasen laajempi muutenkin.
     
  10. VesaR

    VesaR 1st gear

    ei piru niinpäs onkin... :mad:
     

Kerro tästä muillekin!