10th Big Wheels 15.-17.7. Pieksämäki

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja USA Car Club ry, 22.3.2011.

 1. USA Car Club ry

  USA Car Club ry Gearhead

  [​IMG]

  BIG WHEELS

  Koko perheen harrasteajoneuvotapahtuma Big Wheels järjestetään lauantaina 16. heinäkuuta 2011 jo kymmenettä kertaa! Luvassa on tuttuun tapaan rentoa ohjelmaa koko viikonlopuksi ja kohokohtana lauantain kokoontumisajo tutulla paikalla Pieksäjärven rannassa aivan kaupungin keskustassa sekä kokoontumisajon päättävä suuri cruising-paraati, joka hakee vertaistaan. Lauantain kokoontumisajon pääsymaksu on 5e yli 15-vuotiailta ja 5e harrasteautokunnalta.

  Big Wheels Facebookissa: http://www.facebook.com/bigwheels.pieksamaki

  SAVO VINTAGE

  Tänä vuonna ohjelma monipuolistuu entisestään, sillä lauantaina samaan aikaan päätapahtuman kanssa järjestetään viereisessä kulttuurikeskus Poleenissa ensimmäistä kertaa Savo Vintage -erikoismessut ja molempiin tapahtumiin pääsee samalla 5e pääsymaksulla. Vintagemessujen myyntipaikkoja on vielä vapaana, paikan hinnat alkaen 55e.

  http://www.savovintage.info/

  BIG WHEELS ROCK'N ROLL PARTY

  Big Wheelsin perinteikkäät iltabileet Wanhoilla Weturitalleilla lauantaina 16.7.2011 klo 21-02 tarjoavat taas kovan kattauksen amerikkalaisen viidakkomusiikin ystäville, tällä kertaa meillä on ilo ja kunnia tarjota teille:

  * PHIL HALEY AND HIS COMMENTS (uk)
  * MARK HARMAN & HOT ROD RHYTHM BOYS (uk/fin)
  * TAIL SHAKERS (fin)
  * & DJ MR. BROWN

  Liput 13e, ikäraja K-18.

  http://www.weturitallit.fi/
  http://www.facebook.com/event.php?eid=177873232227669
   
 2. pikkupiru

  pikkupiru Double Gearhead

  :p tiedox vaan et kannattaa jo ny ruveta kyselee majapaikkaa, viime kesäkuun alus oli enää yhen hengen huoneita ku kysekin.
   
 3. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Hotel Sweet Homessa saattaa olla vielä muutama huone:
  http://www.hotelsweethome.fi/

  Hotelli Savonsolmussa on vielä tässä vaiheessa runsaammin tilaa tarjolla.

  Pyrimme tänä vuonna etsimään uusia majoitusvaihtoehtoja tarjolle, mm. perheille sopivaa mökkimajoitusta - lisätietoja kunhan saadaan vastikään käynnistetty Tapahtumaverkko ry:n matkailuneuvonta kunnolla käyntiin. Big Wheels on mukana Tapahtumaverkko ry:ssä, yhtenä sen perustajajäsenistä.
   
 4. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Jahas, edellisessä viestissä mainostamani ja perinteisesti Big Wheels väkeä täyteen buukattu Hotel Sweet Home onkin liekeissä parhaillaan eli voipi olla ettei BW:n aikaan majoitusta siellä ole.

  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/hotel ... 39240.html

  Selvitämme tilannetta ja pyrimme saamaan korvaavaa majoitustarjontaa Big Wheels -viikonlopulle, sillä myös Hotelli Savonsolmu on tietääkseni täynnä.

  Majoitusta Big Wheels -viikonlopuksi voi tiedustella Pieksämäen matkailuinfosta 044 588 2219. Pyrimme saamaan matkailuninfoon myös majoitusvarauspalvelun vielä ennen juhannusta, jotta majapaikka järjestyisi yhdellä puhelinsoitolla.
   
 5. pete78

  pete78 Gearhead

  Taitaa mennä purkuun rakennus...vesivahinkojen puolesta lähinnä
   
 6. harri60

  harri60 Gearhead

  Hotel Sweet Home, siellä on tullut oltua yö, kun Naarajärvellä oli kisat. Kiva pikkainen paikka, harmi toi palaminen.
   
 7. silverliina

  silverliina 3rd gear

  Ja taas meni sitten vissiin telttailuksi...
  Sweet Homesta oli huone varattuna ja mitään ei ole vastattu sähköpostikyselyihin mahdollisista vaihtoehto majoituksista...

  Se siitä suihku mahdollisuudesta ja sängyssä nukkumisesta... :x
   
 8. em-ma

  em-ma 1st gear

 9. silverliina

  silverliina 3rd gear

  ei oo tilaa kiepissä...
   
 10. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Tuossa ylempänä jo mainitsin, että Big Wheels viikonlopuksi majoitusta tarvitsevat voivat olla yhteydessä matkailuinfoon 044 588 2219 tai info@pieksamaki.fi

  Infoon voi tässä vaiheessa jättää yhteydenottopyynnön ja samasta osoitteesta on todennäköisesti jo alkavalla viikolla mahdollisuus varata majoitustilaa keskiteytysti eli varaus, avaintenluovutus yms. tapahtuisi sujuvasti yhdestä osoitteesta.

  Olemme saamassa käyttöön kolmen eri oppilaitoksen asuntoloita, joissa on 1-4 hengen huoneita, osa jopa hienoissa rantamaisemissa. Ei ihan huippuhotellitasoa, mutta perustasoista majoitusta. Osassa käsittääkseni keittiömahdollisuus ja osassa saattaa olla jopa aamupalamahdollisuuskin. Tarkemmat speksit selviää alkavalla viikolla, matkailuinfon väki selvittelee parhaillaan tiloja ja käytännön asioita.
   
 11. katti

  katti 1st gear

  Lähestyy ja tulossa ollaan ! :D
   
 12. Ms.Cadillac

  Ms.Cadillac 3rd gear

  Ihmeen kautta majoitus järjestyi, joten pääsee nauttimaan koko viikonlopuksi kesän huippu tapahtumasta 8) Johan tätä on taas odotettukin
   
 13. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  Kuin pal autoja tuolla yleensä on ollut? Sais sopimaan kesälomareissuun erinomaisesti. :p Tosin liikutaan Anjoviksella että se pitää jättää johonkin vähän matkan päähän. (Kuopioon?)
   
 14. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Viime vuonna ajoneuvoja (autot + kaksipyöräiset) oli 700-800 välimaastossa, yleisöä lähes 10.000. Toivottavasti sää suosii tänäkin vuonna :)
   
 15. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  Ok. Samalla ilmeisesti pitää käydä tutustumassa myös JR-Grillin vessaan?
   
 16. pikkupiru

  pikkupiru Double Gearhead

  viime vuonna alko olla ahdasta, kandee tulla ajois
   
 17. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  Jaa niin sinne vessaan vai?
   
 18. pikkupiru

  pikkupiru Double Gearhead

  sinneki jos haluat. mut tarkotin rantaa
   
 19. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  Aha.
   
 20. USA Car Club ry

  USA Car Club ry Gearhead

  Yleisön pyynnöstä muutama kartta jakoon tännekin =)

  [​IMG]
  [​IMG]
   

Kerro tästä muillekin!