12th CAPE FEAR meeting 29.-31.7.2011

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja supo, 23.7.2011.

  1. supo

    supo Double Gearhead

    Laitetaan että kaikki on tietoisia ja muistavat eli 12th CAPE FEAR meeting on taas eli nyt taas hieno tapahtuma IHRA:n poikien ja naisien järjestämänä eli nyt on taas aika harrastaa hyvässä seurassa!!!Ohjelmaa on heti perjantaista sunnuntaille eli musiikkia,kilpailuja,arvontaa jne.Perjantaina lauteilla the SIXGUN REBUBLIC ja Ministerin Valtuusto ja Lauantaina PEER GUNT!!!!Myös perjantaina Tuning Sucks cruising päättyy Cape Feáriin!!!!Hienoa tapahtumaa koko viikonloppu!!!!
     
  2. toomass

    toomass 1st gear

    Tuning Sucks Cruising lähtee PERJANTAINA klo 18.00 hatsalan koulun parkkipaikalta (Kuopio-hallin takaa) Kokoontuminen alkaa jo klo 16.00
     

Kerro tästä muillekin!