14.6.2014 - Big D Round up, Karkkila

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Fleetline, 13.1.2014.

  1. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  2. litres

    litres Gearhead

    ei ehtiny tonne, harmi kun oli noi street slaidit...
     
  3. liitle_p

    liitle_p 1st gear

    Tuli pikaisesti pyörähdettyä, muutama kuva täältä
     
  4. styleline

    styleline 1st gear

    Dashers cc kiittää ja kumartaa!

    Kaikesta yleisöltä, bändeiltä ja yhteistyökumppaneilta saamastamme palautteesta päätellen tapahtuma oli kokonaisuudessaan varsin onnistunut eikä talkootyöpanostuksemme mennyt hukkaan. Kiitos siitä kuuluu kaikille autonsa näytille tuoneille, näyttelyssä käyneelle yleisölle sekä kaikille teille noin kolmelle sadalle Liimikselle iltabileisiin tulleelle. Autoja ja ihmisiä oli paikalla ainakin Turusta, Salosta, Hämeenlinnasta, Lahdesta, Porvoosta, Helsingistä…


    Päivänäyttelyssä oli kylmästä kelistä, tuulesta ja pienestä sateestakin huolimatta mukava tunnelma ja kalustokin oli varsin kovatasoista ja sitä saapui mukavasti.

    Päivän ja illan bändit olivat myös odotetusti kaikki erittäin kovaa tasoa ja hyvässä vireessä tarjoten meille jokainen vuorollaan huippuluokan show:n joiden parhaita paloja pääsemme tulevaisuudessa kuuntelemaan myös vinyylilevyltä. Suuret kiitokset Hi-Fly Rangers, The Fanatic IV, Spud´n´Nick & The Rough Shods ja Mike Bell & The Belltones.
    Päivän kovin urakka osui Vesa Haajalle joka lauloi ja soitti kaikkiaan 4 settiä vieraillen sen päälle vielä parin biisin ajan Mike Bell & The Belltonesin show:ssa.

    Suuret kiitokset Janille jonka työpanos oli yksi tärkeimpiä illan onnistumisen suhteen vastaten illan äänentoistosta, sekä Vesalle joka oli Janin apuna hoitaen äänittämisen. Annettujen resurssien puitteissa ei saundit olisi voineet olla paremmat ja etenkin soittajat ovat kilpaa kehuneet lavasaundia.

    Kiitos DJ Smokey Joelle mahtavasta levymusiikista päivällä Dashersin omaan kalustoon kuuluvan DJ Farmer Johnin parina ja illalla yksin bändien väliajat tunnelmaa luoden ja ylläpitäen.

    Kiitos myös kaikille yhteistyökumppaneille jotka mahdollistivat tämän kaiken: Jukka Velinille ja hänen tukijoillensa päivänäyttelyn toteutumisesta ja Legenda Jamit ry:lle joka antoi meille käyttöön aivan mahtavat puitteet Liimamäen lavalla.

    Kiitos myös Karkkilan kaupungille myötämielisyydestä.
    Kiitos Goofin´ Records ja Vee Vee Retro. Kiitos osallisuudesta myös Platulle joka sateen vuoksi joutui purkamaan myyntipisteensä ja poistumaan turhan aikaisin ettei lehdet mene pilalle.

    Päivän ja illan kalusto oli kovatasoista, mutta saimme kuitenkin jaettua kaikki palkinnot ilman pahempia kädenvääntöjä:

    Yleisön valinta: Dodge Hot Rod vm. ´30 Timo Jämsen
    Kuumin: Ford Hot Rod A-malli Ari Talus
    Viilein: Lincoln Custom vm. ´56 Jaska Velin
    Karuin: Shoebox Ford vm. ´51 Jake Lähdeniemi

    Onnittelut palkituille!

    Otamme mielellämme vastaan sekä positiivista, että negatiivista palautetta. Tästä on kyllä paha pistää paremmaksi, mutta aina löytyy jotain viilattavaa jos joskus vielä vastaavaa järjestämme, ehkä vuoden tai viiden vuoden päästä, aika näyttää.

    Keep on roddin´ and rollin´ !

    Dashers car club
     
  5. styleline

    styleline 1st gear

  6. TheTintti

    TheTintti 2nd gear

    Kiitos "kuvarepparin" linkittämisestä, Styleline. Sää parani iltaa kohti tunnelman noustessa. TP
     

Kerro tästä muillekin!