15. East Meeting

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Kasi-Pasi, 4.7.2004.

  1. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Jo viidestoista East Meeting-harrasteajoneuvotapahtuma järjestetään 17.7. tutussa mestassa Palvaanjärven leirintäalueella Luumäellä.
    Luvassa on perinteisen tiukkapipoista toimintaa mm. kisailun ja biletyksen muodossa!
    Illan livemusisoinnista vastaavat Mr. Catfish sekä Beverly Drive.

    East Meeting Run letka-ajo starttaa n. klo 11.00 Barracks MC:n tallilta Kouvolasta.
    Noin 165 km:n Reitti kulkee Karhulan, Haminan ja Taavetin kautta Palvaanjärvelle.

    Tiketit rientoihin 10 euroa, sisältäen leirintäaluemaksun saunoineen.
    Lisätiedustelut: 040-5953934 / Mika

    Jos haluat viettää viikonloppusi tylsästi, niin pysy kotona!


    Touhussa mukana:
    Fhra Kouvola Club, Kotka Hot Rodders, Hamina Street Cars, Hot Winks, Greasers, Devils, Barracks MC, Kujansuu MC, Cave MC
     
  2. Kata

    Kata 3rd gear

    Jep jep, tottakai Palvaanjärvelle!
    Siellähän on suurin osa kaakonkulman elävistä legendoista (ja toivottavasti vierailevia tähtiä vähän kauempaakin), upeita autoja ja pyöriä, hyvää musaa ja hampaat irvessä taistelua hauskoissa kilpailutehtävissä.
     
  3. dartman

    dartman 1st gear

    Tottahan toki se on tultava kun kekkerit on lähes tulkoon naapurissa! Onhan siellä tullut pyörittyä aiemminkin mutta nyt olis itelläänkin jonkinnäiköinen käkätin millä tulla. Kaikki vaan joukolla suurella kohti Palvaata!!!!!
     
  4. ltd74

    ltd74 1st gear

    Ilman muuta East Meetingiin on mentävä :smile:
     
  5. petu54

    petu54 2nd gear

    sitä odotellessa. niin ja seuraavan autossa olevan osan hajoamista odotellessa.
     
  6. A-V8

    A-V8 1st gear

    Eihän reissua ole ilman reissuromantiikkaa, aina pitää jotain hajota tai ainakin korjata, vaikka mitään ei hajoa.
     
  7. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Noh, toivottavasti varaosia ei tartte enää hankkia samalla tavalla kuin DuuDätseissä...!

    PS. Jos jollain ihan oikeesti on East Meetingista jotain kysyttävää ja puhelun aloittamiskynnys tuntuu olevan liian korkealla, niin laitelkaa vaikka mulle e-mailia.
    Osoite on greasersfinland@yahoo.com
     
  8. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Ja tietystihän tapahtumassa palkitaan taas hienoimmat autot ja prätkät.

    "Virallinen" ohjelma alkaa klo. 17.00 tikkakisan muodossa ja saunavuoroja on tiedossa naisille klo 17-19 ja miehille 19-22.

    Aurinkorasvat mukaan ja suunnaksi perinteisen letkeä leirintäaluemiittinki!
     
  9. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Soiteltiin tossa ja kyseltiin noista bändeistä, enkä osannut sanoa mitään. Mr. Catfishille löytyi sivut http://www.geocities.com/mrcatfishband/start.htm ja sieltä voi ladata pari biisiä kokeeksi, mutta millainen on tuo Beverly Drive?
     
  10. Kata

    Kata 3rd gear

    Kukaan ei tunnu tietävän kyseisestä bändistä mitään eli ei auta muuta kuin mennä kuuntelemaan, niin sittenhän asia selviää.
     
  11. petu54

    petu54 2nd gear

    muistakee tulla paikalle...
     
  12. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

    onko paikalla odotettavissa mitään erikois numeroa?
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    ?? Siis tarkoitat persvakomiehen esiintymistä tai alastomien tötterötukkien muodostamaa ihmispyramidia, kakkakepposia yms. vastaavaa urheilua?

    No jos sitä tulee eteen, niin muistakaa ilahduttaa meitä muita sitten täällä palstalla kertomuksillanne.
     
  14. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Vaikea sanoa, mikä jälkipolton mielestä lasketaan erikoisnumeroksi, mutta eiköhän se ole jo aika erikoista, kun riittävän erikoisia ihmisia tungetaan samalle alueelle...?!
    No joo. Kannustusta kaivataan ainakin, kun järjestävät kerhot käyvät taas (tosimielellä) kilpasille ja ainakin mun mielestä se ekan bändin esiintyminen lasketaan erikoisnumeroks, kun ei kukaan tiedä mitä kuullaan...
    Jos vaan aikataulu antaa myöten, niin kurvatkaa letkan matkaan. Mikäs sen hienompaa, kuin saapua pelimestoille tyylikkäästi jonossa, joka pyritään pitämään katkeamattomana koko matkan!
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kyl sen tietää ku on kouvolan fhrast kyse.Juna jyskyttää vanhaa ystävää.Ei oo mitää asiaa sinne punatukkasten pujopartoi poikakerhojen kokouksii ilman karvahousui,muutaku möyhittäväks.Laitettasko tohon sun partaan jotai raitoi väriaineel,tai sit sellane rusetti.On tääl kouvolas muitakii poninhäntä poitsui,yhel yrtsil on sellaset peppi pitkätossu letit ja hopeenvärist huulipunaa.Samin kaa hommataa huomeen ne lävistysvehkeet ni myäkii voidaa mennä sit kihloihi.Mun omat vehkeet tai ne nylkyttimet onki hulppees kunnos et voi jotai poikakaverii vaik tuupata tötsään tai nylkyttää sinne niinsanottuun nakkikammioon.
     
  16. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Tais nimetön taas vahingossa kirjotella väärälle palstalle...
    MIKS VITUSSA SITÄ REKISTERÖITYMISPAKKOA EI SAADA AIKASEKS, ETTEI ENNEN NIIN ASIALLINEN HARRASTAJIEN KESKUSTELUPALSTA ENÄÄ VAJOAIS ALEMMAS?!?!?
    Ja jos edellinen kastamaton vaivautuu lukemaan ekan kohdan hieman tarkemmin, niin siitä selviää, että mukana järjestelyissä on kaikenkaikkiaan 9 kerhoa ja tallia...!
     
  17. Anonymous

    Anonymous Guest

    onko tapahtuma ainoistaa amerikan vehkeille? vai onko mukana vanhoja euroja/japseja 60-70 luvulta?
     
  18. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Kyllähän mukaan pääsee muillakin kuin jenkkivekottimilla.
    Tapahtumaahan on mainosteltu aina harrasteautoille ja -moottoripyörille, joten sehän on jokaisen omassa mietinnässä mitä moinen tarkoittaa.
    Ja kun kyse on leirintäalueella tapahtuvasta ilakoinnista, niin tuskinpa käyttöautoakaan tarvii jättää ulkopuolelle, jos semmoisella "joutuu" rientoihin saapumaan.
    Eli eikun telttaa kainaloon ja hauskanpitoon! Saa nukkua myös taivasalla tai valvoa vaikka koko yön!
     
  19. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Saahan sinne mennä millä vaan, kun maksaa lipun. Paikalla on runsain mitoin amerikanautoja, kopteripyöriä ja niiden harrastajia. Illalla soi rokki ja taikajuomaa juodaan. Jos tuntuu että joku edellämainituista ei miellytä, sitten ei kannata mennä. Ex-pj. rassu kun ei toissa vuonna omistanut harrasteautoa, niin meni Mersu-pakulla, siihen sopii paljon juomaa ja kun ne on juotu, niin sinne sopii maate. Oli niin hyvä idea, että hommas viime vuonna Mersulle kuskin, että pääsi itte Moparilla paikalle.
    Toi yx sankari on ennenkin kirjoitellu samalla nuotilla. Arvaan että tarina juontaa juurensa johonkin 90-luvun alkuun ja Pengertien tallille. Joku punatukkainen pujoparta, joka ei todennäköisesti ole edes koskaan kuulunut kerhoon, on perjantain ja lauantain välisenä yönä hirveessä tuubassa pyytänyt ylihintaa jostain 185 kesäkumeista ja kirjoittajallemme tämä on aiheuttanut elinikäiset traumat. Onhan se hyvä, että on tämä internet, niin pääsee jossain purkamaan pahaa oloa.
     
  20. Kata

    Kata 3rd gear

    Sitä tikulla ... joka vanhoja muistelee.

    Toivotaan, että Petu järjestää jonkun shown :wink:
     

Kerro tästä muillekin!