15" vanteet G30 vaniin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Anonymous, 27.12.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    elikkä mahtuuko vanne pyörimään edessä vai ottaako vanne jarrusatulaan kiinni.
     
  2. RockHQ

    RockHQ 3rd gear

    Riippuu vanteesta????

    Alupyörät 99% ei mahdu pyörimään, jotkut GM vakioteräsvanteet menee (riippuen ET:stä ja leveydestä) ja joissain teräsvanteissa satulaa joutuu vähän jyrsimään (rälläkkä tms, mikä ei tietenkään ole sallittua suomessa).
     
  3. Vani76

    Vani76 Gearhead

    Mulla on G30 vanissa jotkut 15" mangelsin (kolmio reikäiset) näköiset kromivanteet (tosin maalatut nykyään), eikä ole tarvinnu jarrusatuloista ottaa mitään. Levittävät tosin reilusti ulospäin, takana jarrurummut ei ole ollenkaan vanteen sisällä. Jos on liukuovi niin ei sovi aukeemaan.
     
  4. weripuo

    weripuo Gearhead

    no niin mut sulla on vaihdettu 5p. akselit siihen kaappiin eli samalla jarrutkin pienempiin.
    mut kyllä ne 15" vanteet ottaa kiinni jos 8p. navat tosin sinnehän sopii vaikka pikkarin tai blazerin matalat satulat jteon silloin sopii vanteet mutta onko se sitten laillista??? siihen en sano mitään
     
  5. Vani76

    Vani76 Gearhead

    Kyllä on 8 pulttiset akselit ja on muuten toinen G30 jossa mulla on 15" 8-pulttiset, ilman rälläköintiä!?!

    Mutta levittävät tosiaankin ulospäin niin paljon että jarru vermeet ei jää vanteen sisään, koska ei muuten mahtuisi kun jarrurumpu on lähes vanteen kokoinen.

    Niin, on muuten alkuperäiset jarrut :eek:
     
  6. weripuo

    weripuo Gearhead

Kerro tästä muillekin!