1500 chevy pickupin auraus kulmat...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja dustez, 7.12.2004.

  1. dustez

    dustez Gearhead

    tuli kiristettyä noita 4 vetosen sportsiden etupään vääntösauvoja noin kolmekierrosta elikkä etupää nousi 30mm ja auraus ei mielestäni muuttunut siinä nyt 10 milliä aurausta eikös oo aika makee vai?aattelin vaan et eikös ne auton jousetkin oo varmaan löystyny tossa 16 vuoden aikana :lol: helppoo korotusta :lol:
     
  2. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Eikös se ole vähän liikaa, kokeilisin jotain 1-2mm noin perstunumalta. Eiköhän siihen kirjoista löydy oikeatkin auraukset.
     
  3. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Tehtaankirja kertoo aurausta olevan toe in 0.24 (DEG) eli siis asteita...jos ei ole varma mitä laittaa,niin kannattanee laittaa vaikka nollaan,muttei enempää kuin 1-3 mm.

    Mielenkiintoista että takavetoisessa näyttää tehtaankirjan mukaan olevan sama auraus...mulla omassa 1.8mm ollut jo vuosia ja renkaat kuluneet todella tasaisesti.
    Metro-Auton asentaja käski laittaa joskus jotain 2-3 väliltä...
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    niin meinaateko 2-3 milliä per puoli vai yhteensä.mulla toi 10 milliä on yhteensä :lol:
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Eikös se ole +-0 astetta?? oppaissa?? Mutta kaipa tuo 1-2mm menettelee? 10 mm kuulostaa jo isolta.
     
  6. Anti-Midas

    Anti-Midas Gearhead

    Auraus

    Laita niin että auraa lumet kunnolla poies! :D
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    IME LEGAAA SKIIGGE BÖY :lol:
     
  8. pasri

    pasri 1st gear

    Jostain sain tuon saman 0.24deg arvon 2500 alustaiseen pickuppiin ja toleranssiksi oli annettu +- 0.2deg. Että jos laitat vaikka nollaan niin ei mennä ihan kovasti metsään.
     

Kerro tästä muillekin!