18.4.2009 kinkerit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja supo, 16.4.2009.

 1. supo

  supo Gearhead

  Tervehdys kaikille,pidämme pienet kinkerit Teamin kanssa muutamalle uudelle hevosvoimalle ja taitaa olla samalla jonkun täevet kymmenjuhlat eli jos kiinnostaa tietää uudet kuviot niin tervetuloa käymään tallilla.Ps:Räisäsen Janne kerää päivänsankarille lahjarahhoo jos jottain kiinnostaa!!!Terv:pro Et Racing Ps:Arvaa Pontiaccin uusi kisapaino ja voita UUSI HOT ROD-kello by KultaKukko.fi.Kuskista on jo lähtenyt 12kg!!!
   
 2. janne_r

  janne_r 1st gear

  heh heh.. otetaanko pikku lippulaiva paukut???
   
 3. -31

  -31 Gearhead

  Janne... eihän oo saunaa?
   
 4. janne_r

  janne_r 1st gear

  mmmhhh.... ehkäpä tarjolla olis välillä narvi..... harviaan ruppee koht puoliin kyllästymmään
  moneltako lämmitettään?????
   
 5. supo

  supo Gearhead

  Se on tänään eli hyvä mieli mukaan ja onnittelemaan päivänsankaria sekä nauttimaan mukavasta seurasta.Joku myös voittaa uuden HOT ROD kellon by KultaKukko.fi kun arvaa -37 Pontiacin uuden kisapainon,punnitus suoritetaan alkuviikosta kun saan vaaat käyttöön.Terv:pro Et Racing Ps.Otahan Janne hyvvee mukkaan!!
   
 6. supo

  supo Gearhead

  Kiitoksia Suville tarjoilusta ja onnea uudelle vuosikymmenelle!!
   
 7. supo

  supo Gearhead

  Nyt on sitten -37 Pontiacin uusi kilpapaino punnittu joka 1320kg ja voittajalle ilmoitellaan miten saa kellon itselleen.Kiitos kaikille osallistujille!!Tervetuloa tulevana viikonloppuna kuopiohalliin tutustumaan kevään uusiin puutarha uutuuksiin ja olemme siellä pienellä osastolla esillä!!Terv:pro Et Racing
   

Kerro tästä muillekin!