19.-20.5 Sonax Spring Nat"s Motopark Virtasalmi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rod Drivers Joensuu ry', aloittaja supo, 6.5.2012.

  1. supo

    supo Double Gearhead

    Nyt joukolla katsomaan Motoparkkiin kaikkien aikojen kovinta SM-sarjan avausta Motoparkkiin!!Tiedossa Nitron ja kumin käryä,uutta hienoa,nopeaa kalustoa esim.Janne Ahosen TopFuel Dragster,Hannu Kalliomäen SPS kilpuri(ProStock) jne.Tiedossa hienoa kisaa kaikissa luokissa niin moottoripyörä kuin autopuolen!!!!Samalla tuet Savon ainutta moottorirataa tulemalla suurin joukoin paikanpäälle!!! Tätä ei kannata missata!!!!FHRA:n jäsenethän pääsevät kisaan ilmaiseksi!!!
     
  2. supo

    supo Double Gearhead

    Enää tasan viikko eli nyt joukolla suunnittelemaan lähtöä kisoihin sillä tätä kauden avausta ei kannata missata!!!
     
  3. HELL2

    HELL2 Gearhead

  4. choptop10

    choptop10 2nd gear

    Oli kyllä tarkotus kisoissa käyvä- pittäähän sitä olla kannustamassa savon ukkoja kauven avajaisissa!
     
  5. supo

    supo Double Gearhead

    Tervetuloa kaikki race fans paikanpäälle!!!Tätä ei kannata missata!!!
     
  6. supo

    supo Double Gearhead

    Oli pieniä tekniikka ongelmia mutta saatiin kumminkin vehkeet pelaamaan sen verran että tuli se 8.987s aika!!!Kun päästään Alastaroon niin eiköhän vauhti vielä parane kun saadaan varsinainen kisalaatikko takaisin huollosta ja päästään säätämään muutenkin.KIITOS kaikille käyneille!!!
     
  7. choptop10

    choptop10 2nd gear

    Hienot kisat oli tuas- laskin pikaseen että tiältä Joensuun seutuvilta oli usseempi kaveri kammennu paikalle kun viime kevväänä. Oli mukava katella motoparkin tietä matalien ikkunoihen läpi pitkästä aikaa!
     

Kerro tästä muillekin!