19.9.2009 leppävirta sm-rallisprintti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja supo, 14.9.2009.

 1. supo

  supo Gearhead

  Tervehdys,tämä taitaa olla tulevana viikonloppuna.Moneltako tallilta lähtö lauantaina ja onko jo riittävästi lipunmyyjiä ilmoittautunut.Tästähän saa palkkion ne jotka ovat mukana eli nyt ilmoittautumaan talllille listaan (VAIN NE JOTKA LÄHTEVÄT).Toivottavasti tulee tietoa lähipäivinä.Kerhon tiedottaja varmasti tiedottaa kun on tietoa!!!Nyt olisi mukava tapa viettää lauantai päivää mukavassa seurassa!!Terv:Kari Laitinen,Kuopio
   
 2. Ms.Cadillac

  Ms.Cadillac 3rd gear

  Olemme lähettäneet jäsenistölle sähköpostia. Jos sitä ei ole tullut, niin kannattaa päivittää sähköposti osoite kerhon sähköpostiin hotrodderskuopio (ät)gmail.com

  Ja täst edes lisätiedot, utelut yms vapaaehtoisesta osallistumisesta tapahtumaan osoitettakoon suoraan Suville, kiitos :D
   
 3. supo

  supo Gearhead

  Kiitos kaikille jotka osallistuitte kyseiseen tapahtumaan lipunmyyntihommissa eli olimme kerhona esillä taas mukavassa hommassa ja sama homma olisi taas ensi vuonna!!!Pidämme mukana olleille saunaillan tässä lähiaikoina eli ollaan kuulolla!!Terv:Yksi mukana ollut!!!
   
 4. -31

  -31 Gearhead

  Racekännit? Millon?
   
 5. supo

  supo Gearhead

  johan tuo janottaisi eli haluaa racekännit!!! :rotfl: :rotfl:
   
 6. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Niin milloin pidetään???


  Tuossa oli puhetta että nyt alkaa pian olla näitä kaiken muailman kinkereitä, jotta pidettäisikö nämä kinkerit tammikuussa???
  Jäisi kaikille mukana olleille aikoo valmistautua
   
 7. supo

  supo Gearhead

  Eipä ollut tammikuussakaan!!!
   
 8. -31

  -31 Gearhead

  Kui? Enää 11 kuukautta tammeen :D
   
 9. raisu37

  raisu37 1st gear

  Kun siirtää ensi tammikuuhun on lisänä vielä ensi syksyn tulevat rahatkin(???) niin saa oikein MEGA kinkerit aikaiseksi....
   
 10. janne_r

  janne_r 1st gear

  sauna tulille ja koppa kaljoooooooo tarviikos siin suunnitella sen kummempii. ja pliis ootetaan tääkin setä mukaan kinkereihin....
   
 11. -31

  -31 Gearhead

  KYMMENEN :D
   
 12. raunoh

  raunoh 3rd gear

  Jatkossa mukana olemisen motivaatio on kyllä aika vähissä, kun yhteinen suunniteltu vapaa-ajan vietto ei toteudu; perheen kanssa oli tarkoitus olla mukana. Ravintolakäynti edellisellä kerralla reilusti toista vuotta myöhemmin toteutuneena ei ollut hyvä, koska muu perhe ei ollut mukana, tuplaten erossa perheestä.
   
 13. supo

  supo Gearhead

  Oli tarjolla tuon rallin jälkeen sopivan ajan päästä esim.todella iso mökkihomma Kuopiossa mihin olisi sopinut kaikki osallistujat kevyesti,missä olisimme tehneet todella hyvät ruoat sekä tietysti saunan jälkeen ehkä pienet juomat ja seurustelleet vaikka yön yli mukavassa seurassa.Valitettavasti jää väliin tänä vuonna kun olen toisessa tapahtumassa eli on piälekkäisiä hommia!!!
   
 14. -31

  -31 Gearhead

  Selvyden vuoksi (mukanaolleethan tämän tietääkin)!
  Tuon kilpailun järjestäjä on hoitanu hommasta osuutensa mallikkaasti.
  Kinkerit vaan pitäis meidän ite "osata" touhuta!
   
 15. K_1

  K_1 1st gear

  Liekkö enää edes rahat tallessa? Kun ei ole kuulunut kinkereistä mitään. Kyselee epätietoinen.
   
 16. Ms.Cadillac

  Ms.Cadillac 3rd gear

  Asiasta kysytty ja vastaus:

  Vapaaehtoisia kysyttiin mukaan tapahtumaan kerhon jäseniltä yksityishenkilöinä. Rahat ovat tallessa tietääksemme Tupiksella, ei siis kerholla vaan yhdellä hommassa mukana olleena. Kerho ei aio järjestää kinkereitä vaan kuten edellä jo mainitun mukaisesti, tulisi vapaaehtoisten itse osata järjestää yhteinen tapa viettää iltaa. Olettaakseni kaikki voivat siis esittää ideoitaan vapaasti ja jopa vapaasti esittää halukkuutensa olla puuhamiehenä/-naisena kyseisessä järjestelyssä. Harmi ettei homma ole mennyt ihan nappiin.

  Ps. elkee ampuko viestin tuojoo ja kyselkee toisilta mukana olleilta mittee työ haluatte tehä ja totteuttakaa se
   
 17. supo

  supo Gearhead

  Kyllä tässä on/oli vapaaehtoinen puuhamies kuten viimeksi mutta taas homma on venähtänyt niin pitkäksi!!!!Tämä on ollut ihan vapaaehtoisten ihmisten tapahtuma missä ei ole ollut kerho mukana.
   
 18. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Rahat ovat tallessa.
  Keksikää sopiva päivämäärä, niin pidetään ne kinkerit. Osa haluaa ravintolaan ja osa perhetapahtumaa
  Tietty jos menemme jonnekin mökille, niin valmiiseen pöytään tulijoita kyllä riittäisi. Ravintolaan menossa hyvänä puolena olisi puolestaan ettei kenenkään tarvitse nähdä vaivaa järjestämiseen.
   
 19. supo

  supo Gearhead

  Tervehdys kaikille mukana olleille,nyt se toteutuu eli pääsemme saunomaan,syömään ja ehkä pientä juomapuoltakin löytyy eli 19.6.2010 paikkana tuttu Sotkanniemessä oleva rantasauna grilleineen kuumana klo 16.00 eteenpäin.Otat mukaan vain hyvän mielen ja vaihtovaatteet/pyyhkeen.Laita viestiä jos jotain tulee mieleen illan ohjelmaan,keksitään mukavaa tekemistä ja suunnitellaan jotain tulevaisuuteen!!!Kiitoksia jo etukäteen Harrille ja Suville!!
   
 20. raisu37

  raisu37 1st gear

  Eipä porukkaa näyttänyt kiinnostavan nuo mökkikinkerit.

  Ei tämä pojat ja tytöt tälleen tämä homma etene hyvään suuntaan. Pitäis hieman saada kerhon ryhmähenkeä parannettua tai saadaan kohta unohtaa kerhon muu toiminta kuin autovaraston ylläpito Torikadulla.

  Ihan näin lopuksi voin sanoa, että kyllä vituttaa tämä touhu nyt kyllä ihan satasella....
   

Kerro tästä muillekin!