1920-30 luvun auton tunnistusta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rinnewood, 4.5.2012.

  1. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Meinasin että tämä on pala kakkua mutta eipä ollutkaan ihan selko homma ainakaan itselleni. Pikagooglaus tuotti tulokseksi että 1928-29 Ford Phaeton, mutta maski ei oikein tunnu täsmäävän google osumien kanssa. Ja etupuskurin puuttuminen oli toinen kysymysmerkki? Auto ehkä kuvattu Vaasassa ja autossa koe-kilvet että onko sitten juuri uusi auto kuvassa vai mikä? Tiedän että oodeelta tulee vastaus alle aikayksikön joten sen vuoksi pieni kuvakaappaus toiselta foorumilta jossa aihetta pähkäiltiin;
    http://www.vaasalaisia.info/keskustelu/ ... =1967.1575
    [​IMG]
     
  2. C2.0

    C2.0 Gearhead

    Veikkaan T-ford phaeton vai oliko se touring...
     
  3. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Vanhempi Voortti, eli T-malli.
     
  4. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    :odroll: Alle 10 minuuttia, komeata! Kyllä tähän foorumiin voi luottaa! Löytyiskö vielä tarkkaa vuosimallia tai haarukkaa mihin tuon voi rajata? Oon googlannu itteni kipeäksi ettei jaksa enempää..
    :lol:
     
  5. C2.0

    C2.0 Gearhead

    4-door touring (1926–1927)
     
  6. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    ..nonnii, alkaa olemaan täsmätietoa! Kiitoksia! :D
     

Kerro tästä muillekin!