1930 A model truck rekisteröinti Suomeen?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja mista, 1.12.2015.

  1. mista

    mista 3rd gear

    Elikkä mitenkäs tuollaisen lava aakkosen kilvitys Suomeen tapahtuu ja mitä vaaditaan? Mikä siitä tulee Suomessa? Henkilöauto, paku, kuorkki..
     
  2. tinareki

    tinareki Double Gearhead

    Ihan samalla rekisteröintikatsastuksella ja papereilla kuin muidenkin autojen.
    Vaaditaan tullauspäätös, autoveropäätös, edellisen omistajan tiedot ja edellinen rekisteriote/title tuontimaasta...
    Parempi sun on kysyä konttorilta, jos asia on epäselvä. Kyllä sieltä neuvovat.

    Mikä siitä sitten tulee, on Ford model AA kohdalla visaisempi kysymys, syystä, että AA ei ole sillälailla yksiselitteinen tapaus kuin joku nykymalli. AA-mallia on tehty monen kokoisena, monella rungon mitalla ja monella kantavuudella. Jonkun "step side" pikupin voi rekisteröidä henkilöautoksi, isoimmat mallit kevyt kuorma-autoiksi ja saattaapa jollain kikoilla saada välimalleja pakuiksikin...
    Onhan noita pilvin pimein täällä rekisterissä, esikuvia riittää moneen lähtöön.
     
  3. mista

    mista 3rd gear

    Tämä on onneksi A malli eikä AA, joten henkilöautoksi siis tulee. Eipähän tule mitään 80 lätkiä yms roskaa. No näkee sitten kun saan sen tänne tuolta mereltä seilaamasta.
     
  4. Hebster52

    Hebster52 3rd gear

  5. mista

    mista 3rd gear

Kerro tästä muillekin!