1951 BMW 340 tyrkyllä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja SamiL, 27.10.2006.

  1. SamiL

    SamiL Gearhead

    Virolaisen tuttavan isällä on joutilaana otsikon mukainen BMW. Ollut kuulemma Virossa uudesta asti ja tullut sinne saksalaisten sotakorvauksena. Hintapyynti on 25000 kruunua eli suunnilleen 1700 euroa. Kone ja taka-akseli ovat vaihtuneet joskus tiedätte-kyllä-minkämaalaisiin, mutta muuten kai hyvä aihio. Olisikohan joku harvinaisesta piikkinokasta kiinnostunut?
     
  2. Le Mans

    Le Mans 1st gear

    Eikös 340 ollut EMW?
     
  3. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Mielestäni niitä tehtiin sekä BMW että EMW-merkkisinä.
    Samannäköisiä autoja molemmat.
     
  4. rustbucket

    rustbucket 3rd gear

  5. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    EMW . Ei sinne NL:ään mitään länsiautoja uutena tullut 1951, kuin ulkomaisten lähetystöjen autot Moskovaan..
     
  6. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Tämä tulee nyt ulkomuistista, että en ihan mene takuuseen, mutta faktat lienee jostain tarkistettavissa. Vm. -51 pitäisi kyllä oleman BMW oli sitten valmistettu idässä tai lännessä. Vasta -52 tai -53 itäsaksalaiset menetti oikeuden käyttää BMW-merkkiä ja siellä valmistetut alkoi olemaan EMW:tä.
     
  7. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Joo mä muistin väärin, että jo 49(?) olis EMW otettu käyttöön. Näköjään vasta 52-53..
     

Kerro tästä muillekin!