1959 Buickit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Naukkis, 6.11.2004.

  1. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Aika makee muuten,mutta tyylitaju on mennyt poskelleen mittaristo ja motti valinnassa..
     
  2. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    59 buickia on vaikee pilata mutta tossa ollaan lähellä. Kaikki muutokset on perssiistä. Olis ottanut loputkin listat pois kun ei nuokaan enää istu.
     
  3. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    No joo nyt ku kattelin sisältä niin nuo haitekit sais kyllä huutia. Peltivannetta ja skirtsejä tuntuis vaativan myös jos minun auto olis.
     
  4. pequli

    pequli Gearhead

    Tämänpäiväisessä 'Haja-asutusalueiden futurologisessa julkaisussa' (Maaseudun Tulevaisuus) näkyy olevan muisteloa OLO-13 Buickista.
     
  5. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

  6. vepi

    vepi Gearhead

    Olisiko jollain jäännyt 59electran runkoa ylimääräiseksi.. Löytyi 70luvun alussa purettu 59 ja runko on ollut pihalla sen aikaa. Tehtävissä se viel on mut aattelin jos ois löytynyt parempi
     
    Kustom STW tykkää tästä.
  7. 59

    59 Gearhead

    Tämäpäs kuulostaa mielenkiintoiselta! Oletan, että löytö on kotimaasta niin pitää udella onko kyseessä se turkulaisen paitatehtailijan Electra 225 joka on ollut kateissa 70-luvun alusta vai se 60-luvulla kolaroitu 4d sedan Electra?

    Joutavana olevasta rungosta ei kyllä valitettavasti ole tietoa. Yhden 60 4dht Electran tiedän tulleen puretuksi. Ehkä joku täällä tietää mihin osat siitä on mennyt ja olisiko runkoa vielä tallella?
     
  8. vepi

    vepi Gearhead

    Joo suomi auto 4dht 225 electra riviera. Ei siis ole kolaroitu. Laatikko mennyt rikki ja uusi Laatikko tilattu 70alussa mutta jäännyt laitto kesken
     

Kerro tästä muillekin!