1960 BelAir kirjoittelua.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja zero, 29.1.2019.

 1. hla

  hla Gearhead

 2. zero

  zero 3rd gear

 3. Olen tuosta tyylistä samaa mieltä, mutta minä en olekaan raggare..

  Toi moottorivalinta on kyllä mielenkiintoinen. Ei ole tainnut mahtua konepellin alle, kun on tuo scooppi leivottu siihen.
   
 4. zero

  zero 3rd gear

  Joo toi ruotsin raggarointi malli menee itselläkin välillä yli maun, tai en tykkää siitä kun autot potkitaan tahallaan paskaksi, luukut ruuvataan kiinni naulausraudoilla ja sit lyödään niin paljon kajauttimia autoon kun sinne mitenkään saa mahtumaan :odeek:
   
  falcon1 tykkää tästä.
 5. hla

  hla Gearhead

  Joo, takalasissahan se sanotaan" Uskalla kieltäytyä OM606:sta". Tai ainakin jotenkin noin se kääntyy Suomeks.
   
 6. 1320

  1320 Gearhead

  Tuollainen olis todella hieno! Scoopin kanssa voisi ehkä elää, mutta tuo nokileka pitäis heittää keulilta roskikseen.:rotfl: Ja koppaan kiiltävää väriä päälle...


  Hienon näköistä rakentelua tän ketjun Bel Airin parissa! Noista isoista alumiinikiekoista ja matalaprofiilikumeista en tykkää, mut muuten tämä on todella hieno laite.:odcool:
   
  isalmela tykkää tästä.
 7. zero

  zero 3rd gear

  Kiitoksia vaan! Vanteet jakaa mielipiteitä, se on hyväkin asia että saadaan keskustelua, olis se tylsää jos kaikilla olisi identtiset autot :odbiggrin: Ja tosiaan tommoset vanteet on mullekkin ekat, mutta halusin kokeilla jotain erilaista välillä :odwink:
   
 8. zero

  zero 3rd gear

  Taas on jotain touhuttu, vähän ollut tämmöstä typerää näpertämistä ja sovittamista apulaitteiden, letkujen ja sähköjen kanssa. Laturi ei sopinut oikein mihinkään häävisti, niin nyt se tulee tollain rodi tyyliin imusarjan päälle :odbiggrin:
  [​IMG]

  Konin säädettävät iskarit tuli kans, nekin tarvis viritellä paikoilleen... Onneksi ulkona sataa lunta :lol:
   
  rekkamies ja isalmela tykkäävät tästä.
 9. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Mopareissaha o pappavaruste tos kohin
   
 10. T.N

  T.N Gearhead

  Huono paikka laturille, hihna ottaa aika vähän kiinni vesipumpun hihnapyörään. Saa olla hihna tosi kireellä ettei luista.
   
  Jummijammi tykkää tästä.
 11. zero

  zero 3rd gear

  Mietin itse samaa, mutta aikani googlettelin asiaa ja sain aika tyhjentävän vastauksen "latureita on ollut noin niin kauan kun pikkulohkoja on laitettu rodeihin" ja vesipumpun ottama Kuorma on melko pieni loppu viimeksi. Luultavasti toi tosta johonkin joskus siirtyy, mutta nyt toi oli nopein ja helpoin ratkaisu - kauheet poltteet saada ajoon jo :odbiggrin: hantin puolella laturi tarvisi saada ja lyhyestä vesipumpusta en luovu.
   
 12. zero

  zero 3rd gear

  Nyt on pakko pyytää tarkennusta "pappavarusteeseen" :odeek: :odbiggrin:
   
 13. zero

  zero 3rd gear

  Onko pappavaruste se kaks pyttynen Teksasin kokoinen ilmastoinninkompura? Missä olis viellä saatanan iso siivapyörä :odbiggrin:
   
  Gary Grand ja Inlinee tykkäävät tästä.
 14. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Aivan oikein :D
   
 15. zero

  zero 3rd gear

  Semmoseen vois laittaa kaasuttimen ja tulpat, sit kehua Esson baarissa että on harrikan kone starttimoottorina :rolleyes:
   
  Gary Grand, tooke ja Inlinee tykkäävät tästä.
 16. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Ai vittu melkee aamukahvit näppiksel :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
   
 17. zero

  zero 3rd gear

  Sanon sori :rotfl:
   
  Inlinee tykkää tästä.
 18. Visa

  Visa Gearhead

  Kai siihen voi laittaa sähkösen vesipumpun, jos alkaa tuntumaan et hihna luistaa.
   
  zero tykkää tästä.
 19. zero

  zero 3rd gear

  Se saatiin päätökseen kone remontti, harmi kun tänne en nyt helposti videota saa, tuli meinaan moottoriin käyntiääni tolla nokalla, 11 puristuksella ja tolla marteliuksen putkistolla :odrazz: nokan sisäänajo tehty ja sit perus säädöt tehty, nyt tarvii mennä saunaan ja juomaan olutta :soosoo:
  [​IMG]
  Tehostimen letkuja en kovin siististi saanut, mutta rakentelin ne omin pienin käsin jostain 2000 luvun käkkylän letkuista kun tarvi saada O-rengas lähdöt, mutta olkoot tossa niin kauan että tulee tylsää seuraavaksi :odroll:
   
  falcon1, Gary Grand, rekkamies ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 20. zero

  zero 3rd gear

  [​IMG]

  Ekat kilometrit ajettu ja kaikki muu tuntus toimivan mutta ohj.teh. pumppu kiukuttelee ja lopettaa välillä tehostamisen.
   
  rekkamies, aamake, malvasto ja 12 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!