1960 dodge dart.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja livinki, 19.7.2009.

  1. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    Tualla GM-Cruisereissa yleensä hallitukseen kuuluvat "heräävät" Mopareihin!! :rotfl: :rotfl:
     
  2. harri60

    harri60 Gearhead

  3. tb60

    tb60 3rd gear

    Joskus 70-luvun puolivälin jälkeen käytiin Kärkölän Järvelässä ihailemassa jenkkiprojekteja. Veljekset taltioivat silloin maakunnista eriasteisia projekteja myydäkseen kunnostettaviksi. Silloin siinä pihalla oli Phoenix Dart 4DHT 60, taisi olla ilman tekniikkaa ja se jäi mieleen että takaikkuna oli plexiä. Minne lie kulkeutui.
    Pihalla oli silloin myös Fairlane farmari -58. Auto sai uuden elämän Herralassa Pekka P:n kunnostamana.
    Muistaakseni täältä tuli myös aika hyväkuntoinen DeSoto Diplomat 4D 60 tuonne Niinikoskelle.
    Auton Kake kunnosti ja jonkun ajan päästä siirtyi naapurikylään Heinämaalle. Elettiin jo vuosikymmenen loppupuolta. Minne lie Arsa Soton myi, toivottavasti vielä elossa.
    Itselle taltioitui sieltä tontilta vain Jawa Six Days 250 -62 projekti, jonka entisöin sitten vasta v. 91-92.
     
  4. Juppee

    Juppee Gearhead

    Onnittelut hienon hankinnan johdosta. Otin röyhkeästi valtuuden ladata tuo kuva muiden kaltaistensa joukkoon :oops: Siinä lukee kyllä copyright kohdassa, että "photo by livinki". Jos tahdot kuvan poistettavaksi, niin kerro.
    Tästä "raadosta" alkaa `60 Dodge osuus. Selaile siitä eteenpäin, niin löytyy se kaappaamani kuva teidän helmestä..

    -jupe-
     
  5. E.P.

    E.P. 1st gear

  6. livinki

    livinki 1st gear

    Juu. Saa Kuvaa käyttää. Komee albumi, Kävin selailemassa.
     
  7. livinki

    livinki 1st gear

    Nyt täytyy kyllä todeta, että auto on täysin vaimon, mutta kai meissä jokaisessa asuu pieni Moparpervo :rotfl: :rotfl: :rotfl: :poff: .
    Niin ja olihan mun ensimmäinen autoni 66 dartti, että silleen.
    Sillä sitten kalasteltiin kartsalta :pinup: ..........oli aika hiljaista :lol: .
     
  8. marcorolla

    marcorolla 3rd gear

    Eikö vanhalla kuivauskoneella ollut sellainen järeä teollisuus Singeri jolla päänvientinauhaa joskus näin sillä ommeltavan, liekkö vielä tallella vai heitetty lavalle.

    Onnea omistajalle hankinnasta!
     
  9. livinki

    livinki 1st gear

    Eikö vanhalla kuivauskoneella ollut sellainen järeä teollisuus Singeri jolla päänvientinauhaa joskus näin sillä ommeltavan, liekkö vielä tallella vai heitetty lavalle.

    Se taitaa olla vielä tarpeenvaatiessa kovassa käytössä siellä. :odroll:
     
  10. W201

    W201 3rd gear

    :lol: Edelleen samalla omistajalla, pääkaupunkiseudulla. :lol:
     
  11. capri30S

    capri30S 1st gear

    Jokos tässä ketjussa on käsitelty sitä 2d HT pioneeria, mikä makoili 3-tien varressa ylöjärvellä 80-luvun alusta jonnekin lähelle vuosituhannen vaihdetta? Vaaleansininen, kutosella ja nappiautomaatilla. Jumankekka, kakarana poljin sen auton tykö lähes viikottain katselemaan ja ihastelemaan sitä, haaveenaa oli se ostaa ja kunnostaa. Soittelinkin siitä silloin, mutta paperit oli hukassa, eikä sitä ollut mahdollista saada tietenkään kilpiin ilman niitä. Kalifornia tuontia kuulemma oli. Pakkelit vähän lohkeili loppuvaiheessa jo kyljistä, ja kanaverkot loisti alta :cry:

    Mulla on paperimuodossa kuviakin siitä jossain, niitä tuli vuosien varrella siitä näpsittyä. Mikä hienointa, auto oli todella vilkkaassa paikassa, ja helppo päästä viereen kun ei ollut mitään aitoja tms. , mutta ikinä siitä ei oltu mitään rikottu tai varastettu, kaikki merkit ja listat yms. paikallaan. Jaa no, pölykapselit siitä tais johonkin hävitä, ennenkuin itse auto hävisi.

    Jokin aika sitten oli nettiautossa myynnissä 12m taunus, ja kun katselin sen myyntikuvia, taustalta iski silmään samanvärinen 2d HT ´60 moppe, myyjällä sama sukunimi kuin auton 80-90 luvulla omistaneella, paikkakunta vaan oli muuttunut lempääläksi. Laskin yhteen 1+1, auto on edelleen ilmeisesti samalla suvulla.
     
  12. fisu

    fisu Gearhead

  13. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Hyvin muistan yksilön. Tuli ohiajaessa katsottua vieläkö on. En kuitenkaan koskaan käynyt tsiikkaan lähempää.
     
  14. Käkö

    Käkö Gearhead

    Ei tainnu olla auton vika... :poff: :rotfl:

    Nimimerkillä '66 Dartilla ei oo tarvinnu olla ilman :pinup: ... :lol:
    :lol: :lol:
     
  15. capri30S

    capri30S 1st gear

    Muisti teki tepposet, Pioneerihan se oli, eikä phoenix..
     
  16. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Sorry mercman myöhäinen vastaus, kun ollaan datzalla eikä tuu joka päivä selailtua näitä.
    Tuo mainittu Malmin auto ei siis ole punainen, vaan valkoinen ja on tallessa ja HT. Omistaja on ollut sama Malmilta lähtemisen jälkeen.
    Voisi hyvin olla viestissä mainittu moottoriton projekti, koska oli myynnissä Puistolassa/Tapanilassa joskus 70-luvulla ilman moottoria erään tunnetun trokarin toimesta.
    Tai olihan siinä moottori, HEMI, josta puolet takakontissa ja puolet kromaamossa silloisen myyjän puheiden mukaan. Sitä kromaamopuolikasta ei valitettavasti koskaan löytynyt...
     
  17. AVOAUTO2

    AVOAUTO2 3rd gear

    Mulla 60 dodge esite, jos tarvis, sisältää kaikki mallit .
     
  18. harri60

    harri60 Gearhead

    Ja mulla on STW-esite.
     
  19. mercman

    mercman Gearhead

    No niin valkoiset ovet oli irrallaan ja korikehikko jonkun pressun alla, käytiin ihan 70-luvun lopulla sitä kattoo oli siihen aikaan NIIN harvinainen kun oli HT, se koelauta oli vaan hieno.Ja hieno hommahan tässä on se että on vieläkin tallessa.Kysyinkö muuten viimeks että onko ollu poistolistoilla....?
     
  20. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Tuskin on myynnissä, broidinhan se on. Itse kori ei oo kovin paha, mutta jotenkin etukelkan ja korin yhtymäkohdan tienoo on vähän vaativampi osio. Ehdotella varmaan saa...
    Tämähän on alunperin ollut ruskea ja slantilla.
     

Kerro tästä muillekin!