1960 Pontiac

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Vilkuna, 20.3.2003.

  1. BonneMan60

    BonneMan60 Gearhead

    Valkoinen 60´Bonneville on täällä Klaukkalassa Nurmijärvellä, tekniikka: 389cid,4-lovinen hydramatic, 4-kurkkuinen carter afb, kaikki tehostajat, ilmastointi , sähkösohva, wonderbar radio, etc., hydramaticissa sama ongelma eli vaihtaa kolmoselle terävästi ja joskus melkoisella viiveellä, mikä lienee syynä ?

    ja tuossa vielä linkki mistä pitäisi löytyä kuva bonnesta :
    http://www.myclassiccar.com/CoolCars/ph ... index.html




    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: BonneMan60 2003-06-14 21:33 ]</font>
     
  2. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Mr Cuda71:lläkin on -60 Bonneville ja vieläpä avo-sellainen siellä Vaasan suunnalla. Eipä taideta vielä tänä vuonnakaan sillä Power Meettiin mennä, vielä olisi tarjous voimassa.
    Terveisiä vaan sinne Vaasaan.
     
  3. KPS

    KPS 3rd gear

  4. Cuda

    Cuda 1st gear


    Siihen on tänä talvena tehty laatikko kuntoon (edes se) ja uus turbiini on hyllys. Shortblockki on läjäs ja kannetkin jonkinmoisessa kunnossa. Eli tekniikka alkais olla paikoilleen laitettavissa mutta "muutaman" vuoden ajamattomuus on saattanut tehdä hallaa jarruille(?) Ne tarvis varmaankin käydä läpi myös. Oon tehny muita projekteja välillä, ei ole ehtinyt niputtaa kuuskymppistä vielä kokonaan. Kyllä sillä vielä reissaamaan päästään, minä kesänä, se onkin jo parempi kysymys.

    Mitä siihen ajamiseen/ajamattomuuteen tulee niin jos JL ehtii saada Cadillacinsa kuntoon niin mennään sillä ja sun Impalalla. Ei varmaan mahduta kaikki yhteen autoon tänä vuonna. Sittenhän kuski"ongelma" on ratkaistu.. :wink: ..eli Bluestone ja Cadillacin parempi puolisko..
    Oliko hyvä idea? :grin: :grin: :grin:

    Jos taas JL:n avo-Cauco ei ehtisi valmistua niin Ryslellä on varmaan lepposampi reissata kun Bonnella ku Rysä on laulettu jo valmiiksi hyvään apinakuntoon..
     
  5. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    " Sittenhän kuski"ongelma" on ratkaistu.. ..eli Bluestone ja Cadillacin parempi puolisko..
    Oliko hyvä idea? "

    EEEIII ollut hyvä idea, ei mun kohalta ainakaan...

    Mutta asiaan, Kuopiosta löytyy myös yksi -60 Bonne 2DHT ja sen perään sävysävyyn väritetty muna (SMV 10), ja on myynnissä pakettina.
     
  6. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Ja jos ei mopopaperisota ala selviämään niin saattapa olla tuttu pummi liftaamassa Tukholman satamassa...
     
  7. BonneMan60

    BonneMan60 Gearhead

    Onko muilla kuusikymppisten omistajilla kokemusta ilmastoinnin kanssa ropaamisesta, mun Bonnevillessä on tehtaan asentama ilmastointi, mutta edellinen omistaja oli purkanut sen päreiksi takakonttiin, osat on pölyttyneet pitkään tallin nurkassa, mutta jossain vaiheessa pitäisi hässäkkä asentaa takaisin,on vaan sen verran tavaraa ettei heti selviä mihin letkut ja muut tulee kiinnittää, air cond. manualista ei löydy selkeää kuvaa josta olisi apua.


    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: BonneMan60 2003-06-27 08:54 ]</font>
     
  8. Wesku

    Wesku Gearhead

    Ostin viikko sitten '60 Bonneville 2D HT:n.
     
  9. BonneMan60

    BonneMan60 Gearhead

    Onko sun Bonneville projekti vai liikenteessä , näitä coupe versioita ei ole tullut vastaan kuin yksi toissavuoden PickNickissä ?
     
  10. Wesku

    Wesku Gearhead

    Kyllä se on rekisterissä ja ajokunnossa. Väriltään vaaleansininen. Voin laittaa lähiaikoina kuvia nettiin jos kiinnostaa. Yksi kuva löytyy 6/96 V8-magazinen myyntiosastolta.
     
  11. BonneMan60

    BonneMan60 Gearhead

  12. Wesku

    Wesku Gearhead

    Oisko jollakin hyvää linkkiä, josta löytyis vanhojen pontiaccien teknisiä tietoja ja muuta kivaa? Kiinnostas perehtyä uusimpaan hankintaan. Kuvia tulee kunhan saan tietokoneen kuntoon. Bonnemanin auto näyttäs paremmin varustellulle kuin meikäläisen karvalakkimalli.
     
  13. KPS

    KPS 3rd gear

    Ostitko Wesku sen vaaleansinisen Bonnevillen Tervolan suunnalta? Siellä on ollut Oulusta n. neljä vuotta sitten pois myyty sininen 60-Pontiac valkoisella katolla. Käy Forssassa jututtamassa, jos satut punaisen Venturan nurkille.
     
  14. bird72

    bird72 1st gear

  15. Wesku

    Wesku Gearhead

    En ostanu, ostin omani Jämsästä. Ja se on vaaleansininen vähän tummemmansinisellä katolla. Ja käyn varmasti jutuilla, jos satun kohdalle.
     
  16. RokkiKukko

    RokkiKukko 1st gear

  17. RokkiKukko

    RokkiKukko 1st gear

  18. pontiac60

    pontiac60 Gearhead

    mulla on 60 bonneville 4dht tuossa pihalla. kuviakin on jossain täällä interneetin ihmeellisessä maailmassa
     
  19. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Kas kun Perkele tai Fordhomo ei ole vielä kirjoittanut että Keravalla on Bonneville 4D HT. Beigen värinen ja vähän vaiheessa. Ei oo ollu radalla muutamaan vuoteen mutta viime viikolla kuulin että olivat käyneet elvyttämässä sitä käyntiin. Kyllä se näkyy, -ja kuuluu- vielä..
     
  20. jupi

    jupi Gearhead

    Multa löytyy Ventura 2d HT Imatran suunnalta. Punainen, 389 + Hydramatic. Tuotu Jenkeista -92 ja ostin silloin saman tien.
     

Kerro tästä muillekin!