1960 Suomi-Buickit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Vilkuna, 14.4.2003.

  1. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    Palautetaanpas mieliin tämän keskustelun lähtökohta: alunperin Tampellalle tullut musta 1960 Buick Invicta 4d Sedan

    KLIKKAA KATSOAKSESI KUVA

    Auton omisti Hannu Paahtio Pirkkalasta, kun se poistui vuosipoistona rekisteristä 1973 lopussa. Tuolloin tunnus oli IHY-71

    Buick palasi rekisteriin vasta seitsemän vuotta myöhemmin ja sen jälkeiset vaiheet ovat tiedossa. Eli mitä tapahtui 1973 ja sen jälkeen? Muistaako kukaan Suomen mittakaavassa tuolloin erikoista Buickia Tampereen seudulta?
     
  2. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  3. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Se Raahen auto oli tai on metallinhohto sininen 60 2D HT Invecta. Omistaja taitaa asustaa nykyään Oulussa. Oli kuulemma elokuva taustaa jo jenkeissä. Olen nähnyt sen viimeksi ehkä 5 vuotta sitten, mutta saattaa silti olla vielä samassa perheessä.
     
  4. petjo

    petjo Gearhead

  5. BuickS

    BuickS Gearhead

    Mitäs huhuja tänä keväänä em.Buickista? Ei kai vaan ruåtsalaiset ole käyneet hakemassa pois...
     
  6. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Huhuja ei ole ollut, enkä niitä halua aiheuttaa enempää. Aamen. Käyn Mukin kanssa sitä joku päivä katsomassa. Mukilla digivehkeet ja scannerit (käykää kattoo nimettömän caprice keskusteluja, mihin nimetön ei vastannu enää ku laitettii vähän faktaa, ja se vasta keskustelun avaus, mut nimetön millä "kaikilla varusteilla" oleva caprice ei vastaa enää ja syytti muakin tietämättömyydestä ja sammakoista suussa ym.. HEH HEH. No otetaan tää topic vakavasti ja palaan asiaan kun käydään kuvaamassa alkuperäisen aiheen 1960 SUOMI BUICK vaikka Viikuna tätä vähätteliikin..
    Palaan asiaan pian kun mulla on digikuvia tänne. Ei tarve näyttää eikä todistaa mtn, vain kertoa faktaa mistä tiedän ja olen nähnyt. Niin kuin muilla topiceilla täällä, mutta aina ne jutut kääntyy johonkin muuuhun.. Vitut niistä! Tää on BUICK ja vaikka en merkkiuskollinen ole nii tähän palaan ja perusteellisesti. Aamen.
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mitä? Miten niin olen vähätellyt? En suinkaan...pikemminkin päinvastoin!
    Kaikki tieto on tervetullutta.
     
  8. BuickS

    BuickS Gearhead

    Toivottavasti auto elpyy päivänvaloon, ei noita(kaan) liikaa ole liikenteessä!
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Se triangelis myynnis olevan 60 conv. ei ole vaasasta auto edelleen kaverilla kotitallissa / käytössä
    T.Akke
     
  10. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    No niin, oishan se pitänyt arvata.. Hakunilan Electra on myyty vuos pari sitten. Vanha omistaja oli kuollut ja talli vanhoine traktoreineen myyty. Hukka reissu kameran kanssa. Ois kolme neljä vuotta sitten ku viimeks näin ni pitäny kuvata se. Aika aavemainen näky pimeen tallin nurkassa 30 vuotta seissyt vanha Buick. En tiedä minne mennyt. Jos BuickS tai joku tietää niin ois kiva kuulla. Ilman mottia meni ja mulla ois 401 jouten koska pussihousukärpänen puraisi ja mun 58 tulee menemään org suuntaan 15v raggailun jälkeen. Uskokaa tai älkää, tää ainaki tavoite.
     
  11. amalo

    amalo Gearhead

    rebel58 jos haluat tosissaan päästä 401:stä eroon niin laita vaikka YV:tä... 364 olis menossa remonttiin mutta jos tuolla pääsisi vaikka tän kesän pörrään niin voisin olla kiinnostunut.
     
  12. BuickS

    BuickS Gearhead

    Eipä ole havaintoja Hakunilan Buickista. Kuka haki, missä auto luuraa?
     
  13. petjo

    petjo Gearhead

    näytti se triangle motorsin -60 avo buick menneen kaupaksi.Samoin oli hävinnyt -57 avo chevrolet+56 thunderbird.Tietääkö kukaan minne nämä menivät?Jäikö Suomeen vai menivätkö pois Suomesta?

    Nimimerkki RustyLife varmaankin voisi valaista asiaa,jos haluaa?
     
  14. Impala SS

    Impala SS 1st gear

    Menikö 57 chevy ruotsiin, niinkuin se Partstoren 57 Chevy avo??
    60 Buick 2d ht on olemas melkein Vaasassa, eli Vöyrillä.
     
  15. Impala SS

    Impala SS 1st gear

    Sori.
    60 Buick olikin 60 Bonneville 2 d ht,
    mutta GM kuitenkin.
     
  16. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Juu, Tältä näytti Buick keväällä 2001. Autolla ei oo ollu tallia sitten vuoden 1973. Ja noilla sijoillaan se oli seisonu kahdeksan vuotta.[/quote]


    No ei tuo nyt siltikään vielä pahalta näytä.
     
  17. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Globenin kupeessa on Motorbörs Garaget ja siellä oli muutama viikko takaperin tarjolla siisti turkoosin värinen -57 avo-Chevrolet, voinpa olla väärässä mutta luulisin että oli tullut Suomesta (ei ollut ainaskaan Ruotsin kilpiä). Hintaa oli muuten muistaakseni noin 500000 kruunua. Oli siellä muuten muutama muukin suomalainen harvinaisuus tarjolla...
     
  18. BuickS

    BuickS Gearhead

    Oheinen ilmoitus jätetty Keltaiseen Pörssiin 29.9.2004:
    BUICK ELECTRA 4D HT -60, projektikuntoinen, purettuna autotallissa, tuotu Suomeen vuonna -88, hp., Espoo, osasto: Autot yli 20 v ja tarvikkeet
    Ei siis Suomi-Buick mutta...
    Yhteystiedot saanee kaivettua ainakin nettilehden kautta.
     
  19. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    Tuo musta 1960 Invicta on tullut Nivalaan 1979 Nyqvistin Leon Super Partsilta, eli muistaako kukaan kokkolalainen mitään?
     
  20. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Tulipa tutustuttua toissa kesänä tuollaiseen 1960 Le Sabreen Pieksamäellä. Auto oli pääkaupunkiseudulta kotoisin ja muistaisin sen olleen suomiauto..
     

Kerro tästä muillekin!