1963 fairlane overdrive ei toimi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja auvo61, 17.4.2016.

Tags:
  1. auvo61

    auvo61 1st gear

    Elikkä kun laittaa overdriven pälle ei löydä ylivaihdetta. Toimii niin 1.2.3 vaihde on päällä kun löysää kaasun niin rullaa kyllä vapaalla j kun painaa kaasua veto menee päälle missä vika
     
  2. 49pontiac

    49pontiac 1st gear

    Soleinoidi mykkä? Rele rikki? Itse yritän laittaa fairlaneeen ylivaihdetta toimimaan. Sähköt eivät ole vielä kytketty eikä ole testattu. Enempää en osaa neuvoa
     
  3. auvo61

    auvo61 1st gear

    Tiedätkö lähteekö solenoidi pois ihan vetämällä pois vaihdelaatikon kyljestä kun avaa ne kaksi pulttia jotta vois testata akulla? Entä se rele onko kone juonessa rinta pelissä oleva johon kaasu vipu osuu? Olen ostanut auton vasta eka jenkki eikä hirveesti vielä tuttu .
     
  4. auvo61

    auvo61 1st gear

    Pontiac 49 Olisin kiitollinen jos voit voit kertoa jatkossa kuinka/ mitä jouduit tekemään ylivaihteen kuntoon saamiseksi. Kiitos jo etukäteen.
     

Kerro tästä muillekin!