* 1966-67 CORONET 4 DOOR

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mopar B-Bodyt', aloittaja superB, 31.1.2009.

 1. ake79

  ake79 Gearhead

  Mulla on -67 4D (jxe-10) 360:sellä motilla. Oli ennen mua jossain Kouvolan nurkilla useita vuosia.
   
 2. hantta

  hantta Gearhead

  Minulla on kuva -66, musta kylkiputkella. Kuvaa en osaa laittaa.
   
 3. tommy8267

  tommy8267 Gearhead

  Lisätään auto..

  NER-69. Ostin vasta talteen. Alunperin rajavartioston autoja.. Deluxe mallisarjaa ja 225+3 lov manuaali
   
  MJF tykkää tästä.
 4. MadMike

  MadMike Gearhead

  Muutama lienee yhden hallin maantäytteenä Paraisilla... kuten moni muukin iso moppe.
   
  Muokattu: 21.8.2019
 5. Hei, minun eka jenkki oli 67 coronet 4 ovinen. 273 moottori ja 904 automaatti. Metallihohto tummansininen ja valkoinen raita kyljessä. Rekisteri numero oli NCK-16. Omistin sen 80-luvun lopulla,asuin silloin Viialassa. Ostin Forssasta ja myin muistaakseni Pirkkalaan. Auto oli todella hyväkuntoinen. Viialassa oli tuolloin myös 66 coronet musta neliovinen sekä 67 2 d ht hieno metallihohto kullanvärinen. Naapurikunnassa Kylmäkoskella oli 66 neliovinen harmaassa pohjamaalissa ja ajossa tietenkin. Onkohan kenelläkään tietoa missä NCK-16 nykyään vaikuttaa?
   
 6. Hei, Kyselisin vielä, tietääkö kukaan missä 4 d coronet NCK-16, nykyään vaikuttaa? En oikein usko,että olisi mennyt korivaihto uhriksi,oli sen verran hyväpeltinen.
   
 7. MJF

  MJF Double Gearhead

  Onko tietoa millä kilvellä alunperin oli? Ei löydy trafilta tuolla kilvellä enää, mutta aika moni on saanut entiset kilvet takaisin.
   
 8. Hei,valitettavasti ei ole tietoa.Vanha suola janottaa ja olisin halukas ostamaan sen takaisin itselleni jos ja kun voisi .Kiitos avusta kuitenkin.
   

Kerro tästä muillekin!