1966 taunuksen kytkin..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Lassi4212, 17.6.2010.

  1. Lassi4212

    Lassi4212 1st gear

    Morjesta,

    nyt luistaa huimasti 66-mallisen p4 12m farmaritaunuksen kytkin. Koneena 1.5 V4 rattimanuaalilla. Onko tietoa sopiiko tohon saabin kytkin vai minkä kytkimen siihen voi vaihtaa? Google antaa ristiriitaisia tietoja asiasta... Mut mut, täällähän se tieto on!!?

    edit. Sen verran ilmeisesti harvinaisempi malli kuitenkin että kyseisellä automallilla kun varaosahaun teettää, niin vastaukset on puhdas zero. Joten mahtaisko jonkun muun fordin kytkinlevy/koko setti mennä paikalleen..


    Auvoisaa kesää!

    Lassi
     
  2. pee5

    pee5 3rd gear

  3. barracuda340

    barracuda340 1st gear

    Kyllä siihen käy 96 saabin kytkin mutta mittaa kytkinlevyn halkaisija ja laske boorit ni löydät siihen sopivan kytkimen lähimmästä varaosamyymälästä.
     
  4. Lassi4212

    Lassi4212 1st gear

    Kiitoksia vastauksista, täytyy kysellä sieltä.
     
  5. Mr.Aasi

    Mr.Aasi 1st gear

    tuolla mkerhossa on aika hiljasta nykyään mut eiköhän siellä joku vastaile kuitenkin. Mulla olis tuohon 1.5 koneeseen täydellinen tiivistesarja ylimääräisenä tarvitko?
     
  6. TeuvoSlam

    TeuvoSlam Gearhead

    Voi paska!
    Tällä viikollalähti yks 65mallinen farkku 12m tane paaliin..
    Siin ois voinu olla vaik mitä osaa..

    Tosin oli seisonut 30v metässä et aika pehmee se oli.

    Ainut mitä siitä jäi on ehjä tuulilasi, jos tarviit pistä yv..

    Jos oikee hätä, ni auto saattaa löytyä viel silt romu ukolt, siel oli jotai kytkin kaluja kyydissä ja olihan siinä tekniikkakin paikallaan..
     
  7. Cortina´71

    Cortina´71 Gearhead

  8. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    onks tossa se vapaakytkin? oisko siinä vikaa?
     
  9. Lassi4212

    Lassi4212 1st gear


    ei oo vapaakytkintä. Siksi en uskalla ostaa motonetistä saabin kytkinsettiä. Sama kone kuitenkin on mutta en tiedä sopiiko. Täytyy vielä jatkaa metsästystä. Kiitos vinkeistä!
     
  10. Johnny V4

    Johnny V4 2nd gear

    Se Saabin vapaakytkin on vaihdelaatikon sisällä. Asetelman ja levyn kanssa sillä ei ole mitään tekemistä. Levyssä boorit samat, vauhtipyörä on samanlainen, joten eiköhän se heittämällä kiinni mene. Tosin muistelisin, että tossa motonetin kytkinsetissä olis ollu jo pientä sovittelemista ihan Saappiinkin.
     

Kerro tästä muillekin!