1968 R/T Coronetti myynnissä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mopar B-Bodyt', aloittaja studio57, 27.11.2011.

 1. studio57

  studio57 Gearhead

  tänään tallilla käydessäni totesi Granvikin Pauli luopuvansa R/T:stä erään toisen auton rahoittamiseksi.. nyt ois ilmeisesti saatavana erittäin siisti ja toimiva maching numbers isolohko.
  sopuhintaan 25donaa.
   
 2. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Myynti-ilmoitus hyväksytään vain, jos hankinnassa on HEMI Coronetin kaveriksi toinen Mopar.
   
 3. GT66

  GT66 Gearhead

  No, tuota ei ole Moparia nyt hankinnassa, mutta muskelia kuitenkin... Eli tosiaankin toisen hankinnan rahoittamiseksi olen valmis luopumaan MR- hyväksytystä -68 Coronet R/T HardtopCoupesta. Kyseessä on aito R/T-versio, joka on myös Glen Govierin dokumentoima (paperit löytyy). Auto on siisti ja todella varmatoiminen. Auto on kunnostettu edellisen omistajan toimesta vuosina 1995-96, jolloin sen "matching numbers" 440-isolohko on rempattu, TF 727-automaatiksi asennettiin Aaronsin uusi loota ja perä on "matching numbers" 8 3/4 lukolla. Auto maalattiin tulloin ja pinta on edelleen siisti, ei ruostetta. Sisusta uusittiin tuolloin kokonaisuudessaan ja se on yhä tosi siisti. Itse ole käynyt läpi auton konehuoneen, kunnostanut takaluukun täysin sekä hankkinut läjän uusia kromiosia siihen. Auto on näyttelykelpoinen ja onpa sillä muutama pystikin joskus irronnut. Eli nyt olisi hyvää muskeli-Mopar herkkua tarjolla sopu hintaan. Hinta on 25 000 euroa ja siinä ei ole tinkivaraa. Kiinnostuneet voivat soitella numeroon 044-7809283 niin kerron lisää.
   
 4. GT66

  GT66 Gearhead

  Nyt olisi R/T kuvien kanssa myynnissä Nettiautossa (kiitos Masin). Sieltä löytyy myös lisätietoa autosta. Käykääpä katsomassa ja jos se kiinnostaa niin soitella voi numeroon 044-7809283.
   
 5. 2dht

  2dht 3rd gear

  Onpa helvetin hieno auto! :p Voi ku ois paalua...
   
 6. Mopar heppu

  Mopar heppu 2nd gear

  Joo hieno on, ....ja harvinainen mr rekattuna +440:llä, mäkin ottaisin talteen jos ei olis noita muita keskeneräsiä "rahareikiä" tällä hetkellä.
   
 7. GT66

  GT66 Gearhead

  Kiitoksia kehuista. R/T on omastakin mielestäni todella siistissa kunnossa oleva yksilö ja se herättikin paljon kiinnostusta, kun laitoin sen myyntiin Nettiautoon. Itse asiassa auto löysi lopulta uuden omistajan vain kolmessa päivässä. Eli R/T on nyt myyty ja seuraavasta hankinnasta on maksettu varausmaksu. Harrastus siis jatkuu ja entistäkin "voimallisempana"...
   
 8. Mopar heppu

  Mopar heppu 2nd gear

  Onnea ja hyvää vuotta 2012 merkeissä uudelle RT:n omistajalle, ....ja myyjälle myös.
   

Kerro tästä muillekin!