1969 Dodge Coronet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Anonymous, 21.3.2004.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Moro.

  Tuusulassa on autoliikkeessä myynnissä vm. 1969 Dodge Coronet, 4-ovinen tolppamalli. Rek. nro. AT-200. Onko sattumalta jonkun palstalaisen entinen peli? Eli kannattaako lähteä täältä vähän kauempaa katsomaan?

  Onko näitä muuten paljon Suomessa? Omiin silmiin ei ole montakaan osunut.
   
 2. Mr.Speed

  Mr.Speed Gearhead

  Ainakin yksi musta ja yksi punainen 4d...siis ton mainitsemasi auton lisäksi. Ellei toi musta (AT-200) ole sama kuin se joka täällä suunnalla pyöri ainakin viime kesänä.
   
 3. bbl

  bbl 1st gear

  Millä koneella, onko autoliike netissä?
   
 4. Fordhomo

  Fordhomo Gearhead

  Tässä yksi, mun entinen, myin samaan liikkeeseen missä toi tässä topicissa kyselty Coro on. Lähti sieltä Klaukkalaan.

  http://groups.msn.com/HogGarage/entiset ... hotoID=208

  Nyt myytävänä oleva Coronetti on kuntoluokassa "Rock". Ei vielä ihan pilalle laulettu. Orggissisustaa vielä jonkin verran jäljellä, mutta maalipinnassa ja siisteydessä toivomisen varaa. Tekniikasta ei mitää hajua. Valokuvat nettiautossa antavat hieman liian hyvän kuvan autosta. Jos oot tulossa katsomaan, niin varaudu kohtaamaan totuus.
   
 5. supercharger

  supercharger 1st gear

  Tuli käytyä viikko sitte kattomassa yhtä samaisen liikkeen caminoa ja siinä sivussa tuli nähtyy toiki tapaus. -Täysin samaa mieltä fordhomon kanssa.
  Koneena tais olla 318.
  Kiintoisa yksityiskohta ku yx liikkeen näyttämistä kuvista on mercury marauderista :smile:
  Caminostakin kuvat anto ymmärtää muuta kuin todellisuus oli... konehuone paljasti kaiken tarpeellisen lopullisesti... Hinta oli kyl paremmin kohillaan kuin tässä coronetissa.
   

Kerro tästä muillekin!