1969 polara avo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Tony_Juvonen, 3.6.2010.

  1. Tony_Juvonen

    Tony_Juvonen 1st gear

    yritin kaivella tietoa mutta en löytänyt, eli kuinka monta valmistettu? ja kuinkahan monta suomessa?
    itselle tulossa 69 avo 383 isolohkolla
     
  2. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    69 dodge on tilastokummajainen, mallikohtaisia tietoja ei jostain syystä ole lainkaan olemassa. Kaikkiaan C-body dodgeja tehtailtiin 117 152 kpl. Tiedä häntä minkä kämmin takia erittelyjä ei ole saatavilla...

    Mutta ei näitä avopolaroita hirveesti ole tehty, seuraavana vuonnahan valmistettujen lukumäärä oli 842 kpl ja koska nämä usein heijasteli edellisen vuoden myyntiä, niin siitä voinee jotain päätellä.
     
  3. sixpack

    sixpack Gearhead

    Govierin opus sanoo että DL27-9- convertible 922 kpl. Ei ole sen tarkemmin eritelty paljon milläkin koneella on joten jotain outoa polaran tiedoissa on vuonna 1969!
     
  4. Tony_Juvonen

    Tony_Juvonen 1st gear

    kiitoksia tiedoista
     
  5. Matson

    Matson 1st gear

    Rovaniemeltä löytyy yks -69 avo 383:lla,tuli keväällä jenkeistä ja oli oulun acs näytillä ja vois melkeenpä sanoo että on uutta vastaava,sähköissä pientä häikkää ainoastaan...
     

Kerro tästä muillekin!