1989 GMC Suburbanin sähköt temppuilee?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja -ari p-, 17.5.2006.

  1. -ari p-

    -ari p- 1st gear

    Omistamassani 1989 GMC Suburbanissa on ilmennyt minusta suht outo vika sähköissä.

    Eli sähkölasit jäävät joskus avatessa/sulkiessa puoleen väliin(etenkin takalasi) ja eivät suostu nousemaan ylös. Viimeiksi takalasi suostui nousemaan vasta kun auto oli tovin seisonut. Myös muut sähköt ovat ruvenneet temppuilemaan samaan aikaan eli tuuletin lähtee päälle vasta kun sitä "venkslaa" hieman ja mittarien valot ovat pimeenä.
    Tuo takalasin toimimattomuus on tietysti ärsyttävä varsinkin jos pitäisi jotain roudata....

    Ongelmat alkoivat kun auto tuli kansirempasta takaisin. Tuntuu tosin oudolle että siitä olisi aiheutunut ongelmia mutta kaikkihan on mahdollista;)

    Onko kokemuksia samanlaisista ongelmista?
     
  2. 54474N4

    54474N4 Gearhead

    Onko akun kengät kunnolla kiinni? Vaikuttais vähän kosketushäiriöltä.
     
  3. -ari p-

    -ari p- 1st gear

    Tätä itsekkin epäilin tai sitten jotain sulakeongelmaa, pitää vielä tarkastaa uudelleen.
     
  4. -ari p-

    -ari p- 1st gear

    Akun kengät on ihan kunnolla kiinni eli ei ainakaan siitä ole kiinni.
     
  5. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Maajohto löysällä moottorin päästä...muistaakseni tulee kiinni koneen oikean puoleiseen apulaite-bracket:n ja jos kiristää liikaa sitä pulttia,niin korkkaa jengat.
    Korinmaajohto kiinni siinä akun vieressä ja se on myös vaan peltiruuvi...kato sekin.
    Saattaa polttaa laturin jos löysällä/irtoaa...100A laturi tarvii kunnon maan toimiakseen.
     
  6. -ari p-

    -ari p- 1st gear

    Kiitos neuvoista :) ! Voi olla hyvinkin tuo koska nyt ei enää lataa laturi ja tänään ei enää virtaa riittänyt edes käynnistykseen eli joko laturi on ollut hajoamassa jo alusta lähtien tai sitten se on nyt hajonnut kun tuo mainitsemasi johto on irronnut...

    EDIT: Sanokaapa vielä tyhmälle voisiko olla mahdollista että tuossa kansiremontissa olisi käynyt moka ja esim tuo laturin johto olisi laitettu huonosti kiinni tms? Nimittäin niinkuin aikaisemmin sanoin nuo viat ilmenivät heti remontin jälkeen.

    Tästä jatketaan!
     

Kerro tästä muillekin!