1998-02 Lincoln Town Carin kilvitys?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja bbford, 25.10.2010.

  1. bbford

    bbford Gearhead

    Eli jos tollasen hommais usasta niin minkälainen homma olis saada toi laillisesti kilpiin suomessa? Pääasiassa kiinnostaa valoihin vaadittavat muutokset.

    Korkeus säätö noissa vissiin hoituu kun noissa on käsittääkseni ilmajouset takana vakiona.

    Eli, pitääkö tollaseen leipoa kiinni jotkut hirveät valoraudat yms hellan herkkupalat ja heti leiman jälkeen vaihtaa alkuperäiset tilalle ja tehdä toi jumppa joka vuosi katsastuksen aikaan?

    Tollaset "euro type" valot löysin ebaystä,tuskin noissa E merkintää kuitenkaan on,menis ehkä kuitenkin esim ratsiassa läpi helpommin? :D

    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1998-199 ... 335bf8c146

    ´90-`97 malli menis helpommin leimaan mutta kun se on mun silmään vähän vanhahtavan näköinen,tää uudempi olis enempi mun silmää miellyttävä.

    Entäs paljonko näistä on veroja peritty? Tullin sivuilta kun katsoo niin aika paljon heittelee verot,osa verotetuista tod.näk. on limoja mutta kun sitä ei joka auton tiedoissa lue.
     
  2. jakke ja sepi

    jakke ja sepi 2nd gear

    Kaippa niistä valoosta pitää se E-merkintä löytyä ja samoonko ikkunoosta? Voin olla väärässä. Viisaampi korjatkoon.
     
  3. lesabre

    lesabre 1st gear

    Yksityiset ei noita oikein ole saaneet ilman vaihtamissavottaa kilpiin, mutta ainakin eräs nimeltä mainitsematon jenkkien tuoja myyjäliike on noita kilvittänyt ja myynyt ison pinon Suomessa.

    Kerran kyselin sieltä miten sen teette, että eikö mene omaisuus Ey-hyväksyntien hommaamisiin, niin ei sieltä selvää vastausta saanut.. Mongertelua ka kiertelyä vain, oma veikkaus, että tutun katsurin kautta pyörittävät melkein muutoksitta (sivuvilkut ja takasumari kiinni ja baanalle)..
     
  4. bbford

    bbford Gearhead

    Jaa, mikäs tuojaliike se sellainen on? Viitsitkö laittaa nimen edes yksityisviestinä? Yhden 1998 mallin auton tiedän mikä on kikkailtu 1997 malliseksi, miten lie se on onnistunut? '98-'02 mallisiin pitää vaihtaa kaikki valot, lisätä sivuvilkut ja takasumuvalo sekä pitää olla korkeudensäätö joka tosiaan hoituisi noilla orggis ilmajousilla. Ja sit vastaavuustodistus pitää olla kans. Laseja ei tarvi vaihtaa.
     
  5. jupe---

    jupe--- 1st gear

    No Jari Mäki Oy noita hommia ainakin tekee. Siis muutostöitä, mistään katsastusfiilungista mää en tiä mitään. Kysy sieltä mitä pitää tehdä ja mitä maksaa. Veikkaisin 2000-2500e luokkaa heillä tehtynä.
     
  6. bbford

    bbford Gearhead

    Pitää varmaan soittaa sinne ja yrittää kysellä mitä vaatii. Tuskin tosiaan kovin auliisti tietojaan kertoo jos toi muutoskatsastus sen palveluihin kuuluu. Pitäis varmaan kysyä myös kurikan katsastuskonttorilta että sielläkö se ne autot katsastaa, kai ne osais neuvoa asiassa eteenpäin jos siellä ne kaikki leimataan.
     
  7. jupe---

    jupe--- 1st gear

  8. bbford

    bbford Gearhead

    Mailia laitettu molempiin paikkoihin,pitänee soitella kun ei kuulu mitään.
    Eikö muka tosiaankaan kukaan osaa neuvoa tarkemmin kuinka nää muutoshommat tän mallin kans toimii? :eek:
     
  9. rokkikati

    rokkikati 1st gear

    Mulle teki Jari Mäki vaadittavat työt LTC 2002:een ja myös käytti rekisteröintikatsastuksessa. Lisäksi ostin alkuperäiset etu- ja takavalot että kehtaa ihmisten ilmoilla ajella... Eli leimalle vaan e-typet. Ei ole ihan yksinkertainen homma se valojen muuttaminen ja laseja ei kait tartte enää vaihtaan mihinkään. Voin kyl antaa neuvoja lisääkin jos tarttee...

    Ja Jupe: Lisää vielä tonni niin ruvetaan olee oikeilla vesillä :D
     
  10. FinLincoln

    FinLincoln 1st gear

    Näinhän se menee tosi hienosti, niin kauan kun Lp sattuu pysäyttämään,
    ne perhanat kyllä tutkii nuo jutut jos hoksaavat.Eipä tänäänkään tarvinnu
    Contilla kuin vastaan tulla siirtokilvillä niin jo kääntyivät perään..
     
  11. rammi

    rammi 3rd gear

    Satuin käymään tuolla muissa asioissa ja huomasin tälläisen Linkun siinä hallilla. Juteltiin (ja kirottiin AKE) just valomuutoksista, jotka olivat tehneet siihen. Etuvalojen sisään olivat saaneet ahdettua kantikkaat e-hyväksytyt umpiot, takana umpion takana on ahtaampaa eli hankalampi laitella e-virityksiä sinne - mutta onnistuu kuitenkin. On tää touhua.
     
  12. jupe---

    jupe--- 1st gear

    Okei. Sisältyikö tuohon hintaan siis kaikki työt, E-hyväksytyt valot + rekisteröintikatsastus? Eli siis mitä maksaa pelkästään se E-hyväksytty valosatsi?
     
  13. virta

    virta Gearhead

    Niin vai onko kyse siitä että auto on käyttöönotettu 1997 vaikka on 1998 mallia.Tuo se helpoin konsti,etsiä sellainen noin minä tekisin.Muutostyöt on pikkuhommaa...
     
  14. bbford

    bbford Gearhead

    Kyselin mäeltä noita joo ja hinta oli aika helvetin suolainen. :)
    Rokkikati: Paljonko maksoit omastasi veroa? Mun suunnitelma ainakin toistaiseksi kaatui tohon kun näyttäis että tulee aika kovat mätkyt.
     

Kerro tästä muillekin!