1999 vanin runkonumero

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja pertsa08, 13.8.2009.

  1. pertsa08

    pertsa08 1st gear

    oon koittanu etsiä apukuskin renkaan takaa, mut ei löydy..täytyy vielä ettiä..jos löytyy niin onko se pystysuorassa vai vaakatasossa ja kuinka suurella se vois olla? olisko jotain muuta paikkaa missä se vois olla?

    entä jos en löydä sitä ollenka??? (katsastus viikon päästä)
     
  2. sbf

    sbf Gearhead

    Voi olla myös renkaan etupuolella.Noissa metron tuomissa hyvin usein kuljettajan puolella.
     
  3. pertsa08

    pertsa08 1st gear

    Ei löydy kummaltakaan puolelta!!
    Olisko vielä joku paikka mistä ettiä?
     
  4. sbf

    sbf Gearhead

    Koko muu runko.Joskus löytyy apparin kyljeltä tehtaan meistos.Ei se useinkaan löydy pelkällä taskulampulla.Rällää somalilaikka kiinni ja uus yritys,jokaisesta epäilyttävästä kohdasta koitat hioa kirkkaaks.
     
  5. pertsa08

    pertsa08 1st gear

    onks sulla tietoo et jos sitä ei löydy niin voiks sen laittaa siihen ilman mitään kyselyjä...?
     
  6. sbf

    sbf Gearhead

    jos et huutele kellee ni tietty voit.Ota huomioon että siitä pitää löytyä varmistukset.Uuden saa aina toki lyödä mutta vanha pitäis silti löytyä.
    Ilmeisesti tuore hankinta ja suomeen uutena tuotu?luulis löytyvän ex omistajalta tieto missä numero.tai näkyyhän vanhassa otteessa missä leimattu.jos siellä muistaisivat.
     
  7. jorkkeri72

    jorkkeri72 Gearhead

    pitäis löytyä hanttarin etupyörän takareunan paikkeilta runkopalkissa pystysuuntaan ja voi olla et on aika himmee joten kannattaa teräsharjalla hinkata kunnolla et tulee näkyviin uutta ei saa lyödä ennen lupaa mutta jos vanhasta on edes jotain jäljellä niin ei pitäis olla ongelmaa .
    kirjainkoko on jotain kymmenen millin luokkaa!
    (vanhaa ei ole "lyöty" vaan jonkinmoisilla pistekirjaimilla tehty ja häipyy näkyvistä muutamassa vuodessa). :-?
     
  8. Frösä

    Frösä 2nd gear

    Mulla o joku numero fleetsidessa kuskin puolen renkaan etupuolella jonkun kumiläpän takana. Nuor katsastusmies sitä etti varmaa viis minuuttia ja itekkää ei oikee voinu auttaa, kun ekaa kertaa sen katsastis tossa keväällä. No siihe tuli sitte vähä vanhempaa sarjaa oleva katsuri ja löyty alle pariin minuuttiin se numero.

    Mutta vaneista ei oo kyl kokemusta.
     
  9. xp

    xp Gearhead

    Joo, minä sanoisin että Jorkkeri72 on tismalleen oikeassa. Ja numero on tosiaan toivottoman heikosti näkyvä, että ihme jos 99 autossa vielä näkyy.
     
  10. keijon

    keijon 1st gear

  11. pertsa08

    pertsa08 1st gear

    joo kylhän se sieltä löyty ku aikansa hinkkas..kiitoksia vinkeistä!
     

Kerro tästä muillekin!