1l/100km kuluttava auto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja captainpera, 21.1.2011.

 1. captainpera

  captainpera 2nd gear

  volt vai volkkari

  Ääni Chevy Voltille jos siitä tuosta VW litra/sadalla mopoautosta valita pitäisi. Volt sentään muistuttaa etäisesti autoa.

  Toivon Voltille suosiota, sillä onhan se ainakin olevinaan jenkki. Samalla loppuisivat typerät höpinät jenkkiautojen vanhanaikaisuudesta. "50-luvun teknologiaa," toitottavat propagandaansa typerät mediatkin ja ovat innoissaan, kun amerikkalaisilla autonvalmistajilla menee huonosti.

  Tätä ovat juhlineet monet tutuistanikin ja hehkuttaneet kiinalaisten nousua. Ilmeisesti Kiinalaisuus on niin hieno asia verrattuna amerikkalaisuuteen. Itse tykkään rock'n'rollista, hampurilaisista ja hollywood-leffoista. Ilmeisesti riisi, kiinalainen kansanmusiikki ja puoluepropaganda miellyttävät nykyisin suomalaisia enemmän! :poff:
   
 2. dodgeman

  dodgeman Gearhead

  Ensinnäkin auto joka kuluttaa 1/100 km on ajatuksena täysin mahdoton, ajattele nyt itekin, autolla pitäis saada ajaa mutta kulutus vain litra. Ei onnistu. Tähän on kaksi vaihtoehtoa. 1 laittaa auton, siis huomioi sana auton, katolle jättiläismäiset purjeet ja toivoa että olis helvetillinen myötätuuli. vaihtoehto. 2 risteyttää pappa tunsa ja auto, huomioi jälleen sana auto, tosin tässä viimeisessä vaihtoehdossa tarvittaisiin ehkä vaihtoehtoa 1 avuksi moottoritie nopeuksissa. joten ei taida onnistua tai sitten joudutaan tienvarsille rakentelemaan puhaltimet jotta nämä rakennelmat liikkuu ja saadaan kulutukset kohdalleen. Please ei herneitä nekkuun :D
   
 3. Rockmaple

  Rockmaple Gearhead

  Onhan tuo litra/100 km noin 30 kertaa enemmän mitä pisaralla pisimmälle-ajokit kuluttavat.
   
 4. blazap

  blazap 1st gear

  No, miten ne ekoautot ny noin paljo kuluttaa.
  Eikös tässä vastikään Tojota mainostanu sellasta autoa mikä ei kuluta mitään.
  Sellaset kaikille ja maailma pelastuu tai ainaki joku Kiinalainen rikastuu.
  Joo on tojota japsi :D :D
   
 5. CantBeDone

  CantBeDone 1st gear

  Re: volt vai volkkari

  Hyvin sanottu. Kyllähän tavisporukka on sekaisin jenkkijuttujensa kanssa: Jaa kato jenkki! No jenkki sitä ja tota sitten varmaan kanssa...
  Torspot.
   

Kerro tästä muillekin!