1mm katkaisulaikka

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja cam68, 22.2.2006.

  1. laakkius

    laakkius Gearhead

    tulee ne pirulaiset euromaskinkin taakse, mullakin on vielä tuplasuojaus kun on noi kiikarit nenällä, ja silti saa silmiä kaivella toisinaan...
     
  2. RabaFari

    RabaFari 1st gear

    Juu ei ne metallin kappaleet silmässä hyvää tee ja ihmeesti niitä kipinöitä sillointällöin tulee silmille vaikka kuinka olisi hyvätkin suojalasit päässä. Mutta,tässä hyvä vinkki:Vahvalla magneetilla saa useasti metallin muruset pois silmästä niin ettei tarvi lähtee lekuriin sörkittäväksi! 8) Kokeiltu on,toimii. 8)
     
  3. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Eilen leikkelin 0,8mm 115mm laikalla lasikuituista konepeittoa. Yllättävän vähän tuotti pölyä. Neuvottiin kyllä mieluummin käyttämään pistosahaa, mutta nätimpi jälki minusta tuolla ohuella laikalla tuli.
     
  4. VooDoo

    VooDoo Gearhead

    Itekkin mangeetilla kaivellu lastua pois silmästä, toimii.

    Ja todettu kans et kannattaa pitää suojalaseja, ainakin vinkuhommissa.. (kovametalliterällä)

    Ja jos sitä metallipölyä pelkää keuhkoihin saavansa, niin aika pieni osa siitä keuhkoihin tiensa löytää, suurin osa jää heti nenään.. tästä johtuu se kiva musta räkä :)

    Muotta suotavaahan olis käyttää asianmukaisia turvavarusteita, tai oikeestaan jättää koko laikka hyllyyn, siinähä voi pian teloa itsensa.

    No ei, itellä semmoset muotoillut suojalasit missä tulee silmien alareunaankin semmoset "lirpakkeet" pitää pirun hyvin jauhot pois silmistä, suosittelen.
     

Kerro tästä muillekin!