2,8 v6 männänrenkaita

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Mastodontti, 4.7.2004.

 1. Mastodontti

  Mastodontti Gearhead

  Eli mistä ootte viimeaikoina ostanut männänrenkaita fordin 2,8:iin, Motonetistä eikä fordilta saa enää. Ihan vaan jos jollain vinkkiä niin ei tarvis joka paikkaa koluta läpi.
   
 2. Capri26i

  Capri26i 1st gear

 3. Mastodontti

  Mastodontti Gearhead

  Kiitos, täytyy kysellä mivasta. Samassa yhteydessä voisin kysyä että mistä ootte ostanut arp:n tms. pultteja samaan koneeseen, mistä saattais löytyä jopa hyllystä?
  Siis kampiakselille.

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Mastodontti 2004-07-04 22:03 ]</font>
   
 4. Capri26i

  Capri26i 1st gear

  Us-Partsilla on hyllyssä ainakin kiertaripultit, jotain vähän vajaa 100e sarja. Racers Placessa 50e korvilla mutta toimitusaikaa kolmisen viikkoo.
   
 5. Taco

  Taco 1st gear

  Racersplacesilta saa myös noita männänrenkaita. Kysin vasta.
   
 6. MdMaxx

  MdMaxx 1st gear

  Offtopic.. Vai ei enää Fordiltakaan saa?!?! On se kumma kun hinnat ovat kuitenkin siellä karmeita ja ei saa edes rahalla. Luulisi Englannin autokannan takia osia löytyvän pilvin pimein mutta jostain kumman syystä Fordilla kysellään osia Ruotsista.
   
 7. Timmo

  Timmo 1st gear

  Fordin merkkiliikkeen varaosahomma on todella syvältä. Kerran oli LX-esko ja siitä meni vesipumppu, oli kuulemma toiseksi viimeinen koko Suomessa mitä ikinä maahan tuodaan ja hintaakin oli vain 700 markkaa ;(

  Jos tuo kerran maahan autoja niin luulisi että osia saisi niihin kanssa mutta Fordilla ei. Toisena ääripäänä Volvolta saa vielä Amazoneihin kamaa melkein hyllytavarana.
   

Kerro tästä muillekin!