2 kg akku 24kg tilalle

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Stressman, 20.2.2015.

  1. Toope

    Toope 2nd gear

    Itsepurkautuminen on enemmän sitten lämpimässä olevan akun taipumus,sekin pienenee kun ollaan pakkasella,ja on harvoin ongelma autolla jolla edes kerran viikossa ajetaan,mut toki huomioitava seikka.Tuo vesivertaus oli musta kyl ihan hyvä.
     
  2. Mika.V

    Mika.V Gearhead

    Why don’t you recommend them for Passenger Car use?

    Antigravity Battery can work exceptionally well in passenger car use, but the issue is that a Passenger car has a number of items that can cause a high Parasitic Drain on a battery. And being that our batteries do not have the large Amp Hour of a large Lead/Acid battery they can be run down if a stereo is left on when the car is not running or if the lights are accidentally left on. So being that a consumer may accidentally run the stereo too long, or drain the battery by leaving the lights on while the car is not running we do not want to recommend them for this use typically. On the other hand if you have a high-performance Tuner Car and can make sure you are not going to leave the lights on or drain the battery by cranking the stereo when the car isn’t running, then you can absolutely use the battery in your passenger car.

    http://antigravitybatteries.com/faq/
     
  3. Stressman

    Stressman 3rd gear

    Tulihan se sieltä. Kiitos!
    Eli akku kiinni ja menoksi, kuten prätkässäkin.
     
  4. kunnes

    kunnes 2nd gear

  5. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Riittävän iso abiko rengasliitin...
     
  6. sbm396

    sbm396 Gearhead

    m6 mutteri tais olla justii sopiva tuonne navan sisälle
     
  7. Baxter

    Baxter 3rd gear

    Tuosta purkautumisesta vielä. Mulla on sellainen käsitys, että lithium-akut kestävät todella kauan purkautumatta, siis eräs niiden ylivertaisista ominaisuuksista lyijyakkuihin verrattuna. Ja kylmässä akku alkaa antamaan virtaa enemmän, kunhan sitä on ensin herätellyt pitämällä esim. valoja hetken päällä.

    Netissä on muuten tullut eteen tapaus, jossa reilut 3,2 litrainen korkeapuristeinen ja tehokas kuusisylinterinen moottori (e46 BMW M3) käynnistyy oikein iloisesti shorain 18Ah:n mopoakulla. Lithium-akun tapauksessa pitää muuten muistaa, että ampeerituntilukema ei ole todellinen, vaan akku vastaa siis tässä tapauksessa 18Ah:n perinteistä akkua.
     
  8. josu

    josu Gearhead

    Tälläisellä värkillä testailin omaa autoani ja käynnistin auton yli 20 kertaa ilman auton omaa akkua ja lähti hyvin käyntiin,eikä tuon 20 kerran jälkeen edes ollut hyytymisen merkkejä ilmassa,tuo laite painaa noin 0,5kg.autona 4 pyttyinen,aivan uskomatonlaite kun ottaa koon huomioon,ja ajankohta oli talvi noin 10 astetta pakkasta,motti oli kylmä.nuo kaapelit painaa liki puolet tuon laitteen painosta.
    Ei voida käyttää jatkuvassa käytössä auton oman akun sijaan vain starttiapuna
    Hyvä apu lineupissa,menee vaikka povariin............

    [​IMG]
     
  9. Degenerated

    Degenerated Gearhead

Kerro tästä muillekin!