2 micronin diesel suodatin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja mururua, 28.10.2010.

  1. mururua

    mururua Gearhead

    Common rail asiaa.
    Olen yrittänyt saada tietoa boschilta ja diagno finlandilta dieselsuodattimien erottelukyvystä. Eivät halua/viitsi harrastelijaa auttaa. Tarvitsen letkun väliin asennettavan diesel suodattimen joka olisi 2micronin suodin. Fyysisesti sopiva löytyi bmw 320d 110kw pelistä ,mutta tuota lian erottelukykyä ei tunnu saavan mistään. Onko se todellakin niin suuri liikesalaisuus????? Onko ideoita minkä suodatinvalmistajan tiedoista löytyy kyseinen tieto ?
     
  2. kapa

    kapa 3rd gear

    ihan mielenkiinnosta minkälaiseen vehkeeseen etsiskelet suodatinta?
    näissä nykydieselien suodatusvaatimukset liikkunee jossain 3-5 mikronin tasolla
     
  3. sbf

    sbf Gearhead

    En nyt muista tarkkaa osoitetta mutta samaa tutkimusta tein ja se oli wixin tai m-filtterin sivuilta kun nuo tarkat tiedot muistaakseni löytyi.
     
  4. mururua

    mururua Gearhead

    suodin

    tdci -03 mondeoon tuota suodatinta etsin ja alkuperäistä on turha tarjota, kun olis ihan liian helppoa. :lol: . Romussa on ollut ongelmia ,kun suuttimiin menee tavaraa joka on peräisin jostain päin järjestelmää. Nyt on korkeapainepumppu ja suuttimet korjattu ja koko putkisto uusittu. Nyt haluan suodattimen joka menee 8mm letkun väliin ja kykenee suodattamaan riittävän hyvin ,jottei suuttimet taas mene hajalle. Suuttimien korjaus maksaa n.150E/kpl ja mitä parempi suodatin sitä vähempi menee suuttimille sontaa joka ne pilaa.
     
  5. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!