2.nd Mid East Swap Meet 13.9 (Joensuu)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rod Drivers Joensuu ry', aloittaja HELL2, 18.7.2008.

  1. HELL2

    HELL2 Gearhead

    Aspitien rakennustyömaan takia tämänvuotiset Swapit pidetään Ylämyllyn Automuseolla...paikalla, joka on osoittanut Susirajan rompepäivillä jo toimivuutensa markkinapaikkana. Tervetuloa siis myymään ja ostamaan jenkkiosaa ja harrastukseen läheisesti liittyvää tavaraa. Tapahtuma avoin klo 9-15. Kippo ja kuppikauppiaita ei tänäkään vuonna oteta. Museo avoinna samoin kanttiini.

    Myyntipaikkamaksu tänä vuonna 5€ Varausnumero 040-8094778

    Illemmalla eli klo 19 cruising -kokoontuminen Ylämyllyn shellillä...

    ja vielä myöhemmin viralliset Swap-jatkot ravintola Wanhassa Mestarissa. Live Rock'n Rollia kahdella bändillä! Liput 4€ ovilta.

    Info 0400-905516
     
  2. HV

    HV Gearhead

    Tuli muutosta "virallisille" jatkoille, ei ole Wanhassa Mestarissa vaan Ravintola Kellarissa Ilosaaressa, siellä soittaa FRANCINE.
    Eli vedetään letka sinne ja nautitaan illasta.

    Ei toinna järjestää mitään toisia bileitä, kun on noin nimekäs rytmiryhmä kaupungissa! Ei kuitenkaan riitä väkeä molempiin.

    Seuraavan kerran Mestarissa on bileet kun on pikkujoulut 6.12 ja silloin pari bändiä paikalla.
     
  3. ftp

    ftp 2nd gear

    Enpä taija saapua paikalle vaikka niin uhkailin, kun näyttää Kuopion cruisingit ja swappi olevan samaanaikaan... kele... :eek:
     
  4. Luakkonen

    Luakkonen 1st gear

    Hurraa!
    Kaikki syömään makkarraa sinne!
    Mie ainakin mänen.
    (UP)
     
  5. HELL2

    HELL2 Gearhead

    uppista.
     
  6. Luakkonen

    Luakkonen 1st gear

    Vielä mahtuu mukaan!
    Uppista.
     
  7. Luakkonen

    Luakkonen 1st gear

Kerro tästä muillekin!