2005-2011 Caddilac sts v6 ja v8

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja HäsläPekka, 8.6.2019.

 1. HäsläPekka

  HäsläPekka 1st gear

  Käyttö kokemuksia ja tyyppi viat otsikon mukaisesta kuluneesta kiinnostaisi kun on herännyt mielenkiinto hommata jossain kohtaa mahdollisesti kyseinen malli.
  Kiitos
   
 2. Roc

  Roc Gearhead

  Olisko nyt neljä vuotta tullu täyteen 2006 3.6 STS:llä. Kuningaslaite, ei voi muuta sanoa. Täysin eri peli mitä vanhemmat etuvedot.
  Bensan kulutus näissä ei se oleellisin juttu, mutta matkassa päässyt alimmillaan 8.5 lukemiin. Käytännössä todella lyhyessä pätkäajossa kulutus liikkuu 10-11 välissä.

  Hankkiessa tais olla mittarissa noin 170tkm, nyt on kohta 205tkm. Tällä välin on joutunut laturin vaihtamaan ja toisen etunavan kun katsuri löysi väljän laakerin sieltä. Niin ja autossa kun on sähkölukot ja keyless entry ovenkahvat edessä, niin mikrokytkimet kahvoihin joutui vaihtamaan.

  Tyyppivioista niin tiedä, mutta ratin lämmitys ei yleensä toimi näissä vanhuuttaan. Kuulemma ainoa lääke olisi uusi ratti, mutta ei löydy GM:ltä. Olis kuitenkin hauska varuste talvella.
  Ja nuo ovenkahvojen mikrokytkimet taitaa myös ainakin jossain kohtaa laueta.
  3.6 lienee ominaisuus, että öljyä syö hiukan. Vuoden ja noin 10tkm vaihtovälin aikana joutuu sen noin 1-1.5 litraa lisäämään. Jakoketjuja on vissiin joistakin mennyt, ainakin jos jenkkien foorumeja selailee.

  Mutta jos ei halua ajaa ihan peruspirssillä, niin suosittelen vankasti. Ja kukapa haluais, elämä on liian lyhyt istuttavaks jossain paskarotteloissa.
   
  J.J tykkää tästä.
 3. J.J

  J.J Gearhead

  Muokattu: 9.6.2019
 4. rotax

  rotax 1st gear

  Kyseessä 2005 sts V8. Startti naksuu ei lähe pyörii, akku ladattu täyteen ja ei pyöritä. Taitaa olla startin vaihdon aika ja eikö se ole imusarjan alla. Kuinka hankala vaihtaa. Akun päästä piuhat oli puhtaat.
   

Kerro tästä muillekin!