200cid kutosen kaasari

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja freetime-cruiser, 18.7.2011.

 1. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Gearhead

  Kaasari tulvii aivan pirusti. Katselin tuossa räjäytyskuvia ja ilmeisesti yhdessä kaasarin kurkun viereisessä pystyreiässä pitäisi olla kuula ja sen yläpuolella tuollainen alumiininen "paino". Se alumiininen käikäle on tallessa, mutta kuula puuttuu.

  Ei kellään sattuis olemaan kyseisenlaista Autolite kaasaria levällään että voisi mitata sen kuulan halkaisijan? Mikäli se siitä kuulasta nyt on kiinni se tulviminen... Neulaventtiili kyllä tuntuisi toimivan mutta silti vaan bensaa tulee että lotina kuuluu.
   
 2. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Gearhead

  Tulviminen saatu kuriin bensapinnan karkealla säädöllä, mutta kiihdytyspumppu toimii heikosti.
  Se kuula ilmeisesti liittyy siihen kiihdytyspumppuun, joten jos jollain moinen kaasari sattuu olemaan osina niin tietoja kaivataan edelleen.

  Ja mikäli nurkissa lojuu ylimääräisiä 1-kurkkuisia, toimivia sellaisia, niin saa tarjota :wink:
   
 3. Arto65FB

  Arto65FB 1st gear

  Vähän jos saisi speksejä enemmän, niin auttaisi. Noita 2V Autoliteja on ollut niin erilaisia, mm. kaasari sopii joko vain vakuumilla olevaan virranjakajaan tai vakuumi + keskipako -ennakoilla oleviin. Samoin, alkoiko yht'äkkiä ennen toimineeseen vai onko aina ollut tuollainen vai just ostit paskan.
   
 4. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Gearhead

  Nii joo, unohtu mainita että auto on '65 Fairlane, eli ilmeisesti Autolite 1100 tai vastaava kaasari (ei varmaa tietoa koska kaasarista hävinnyt se tunnuslätkä).
  Auto ollut mulla jo tovin, mutta ei vielä ole liikenteeseen ehtinyt, kevättä kohti sitä elvyttelen. Noista vakuumi/vakuumi+keskipako hommista luinkin jostain englanninkieliseltä foorumilta, mutta enpä tietty sitä ole muistanut katsoa kumpaa sorttia tämä vekotin oli.
   
 5. Pikku-Kalle

  Pikku-Kalle 3rd gear

  Tämä on ollu 200cid ja 170cid kiinni, toimi kuitenki hyvin. Laitettu korjaussarja mut akseleissa väljää. Ei sähköryyppyä vaan tehty manuaaliryyppy. Tähän tullu alipaineletku ennakolle, ei sen kummempaa tietoa.

  [​IMG]

  Eli netistä etittynä tämmöne:

  [​IMG]


  Jos kiinnostaa ostaa niin soeta, 0400-455772.
   

Kerro tästä muillekin!