2010 Nissan Qashqai +2 ratti ääntää

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja caprice305, 23.8.2016.

  1. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Tiedän, nissan. No kuiteskin, tossa emännän nissanissa vinkuu ohjauspyörä, kuulostaa kuin kuiva kumi "rutisis"? Onko kenelläkään oikeata tietoa miten tota lähtis korjaamaan? Netistä löyty tietoa että ratin takana olis kuminen prikka ja sit taas että olis alempi rattiputken pusla (lower steering column bush)joka ääntäis? Tyyppivika kuitenkin kun löytyy jotain tietoa....
     
  2. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    ai ei? no onko kukaan purkanut qashqain rattia/putkea? meinaten, jos lähden purkamaan ja etsimään vikaa, niin paljastuuko vikan pultin kohdalla et tarviin jonkun erikoistyökalun? ja miten kauan qashqain akkua sopii pitää irti kun irrottelee airbagia?
     
  3. Bighouse

    Bighouse 3rd gear

    Läpivientikumi yleensä narisee. Ei tarvita työkaluja, rasvaa vain sinne.
     
  4. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    kits. ruvetaan tutkimaan
     

Kerro tästä muillekin!