2020 drag race kausi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja supo, 1.1.2020.

 1. Aulis Hämeenkorpi

  Aulis Hämeenkorpi Gearhead Bannattu

  Minä en usko että ensi vuosi on sen ihmeellisempi ja autuaaksi tekevä kuin tämäkään. Jokainen voi olla nyt samalla tavalla mukana kuin menneinä ja tulevina vuosina. Tuommonen 3/2020 - 6/2020 korona ei maata kaada ja tuskin kovinkaan monen kisaajan taloutta ole vienyt perikatoon. Sitten on ollut pohjat huonossa kunnossa, jos tuo 3kk on vienyt pohjan pois kisaamiselta ja muulta toiminnalta.

  Kyse on siitä että tämä laji tulee vielä kutistumaan. Näin on käynyt muillekin moottoriurheilulajeille, eikä siinä nyt ole sen ihmeellisempää. Nykyään on tarjontaa harrastuksille ja itsekin tykkään harrastaa kaikennäiköistä muutakin.

  Olen kuuluttanut katuautojuttujen perään. Uskon siihen että A, B, C, D -luokat ja sopivin väliajoin FHRA:n katukisoja kauhavalla on se mikä tuo lisää ja aina sieltä joku alkaa ajamaan muutakin drag ryhmää. Toki niistä juniorikuskeistakin varmaan tulee, jos äitit ja isät maksaa. Harvalla on ennen +20ikävuotta vara itse ostaa vehkeitä.

  Nyt kun on kyse ilm.maksun suuruudesta. En usko että yksi päivä lisää ajoaikaa ekaan FHRA kisaan tänävuonna toisi huomattavaa lisäysät kuskeja. 10% tms. voisi tuoda lisää kisaajia, mutta tuskin mitään dramaattista. Kyllä tuo 400e on aika kova hinta peruskisalle, varsinkin jos ei ole tarroilla peitetty auto tai on muuten harrastelijamielessä ajamassa.. Toki jos on tosissaan vetämässä kisaa, on ihan varmasti budjetoinut esim. 3000e ilm.maksuihin ja silloin maksujen suuruus ei tunnu missään. Minä olisin laittanut näihin loppuvuoden kisoihin 220-250e ilm.maksun KAIKILLE, koska kyllä ne juniorienkin vanhemmat syö samaa puuroa kuin muut ja joutavat maksamaan saman kuin muut.

  Tierp, Motopark, Piteå, Kauhava... Kaikki on nätin , yhden pysähdyksen taktiikan päässä.
  Eikä tarvi mäkisiä teitä hinta kärryä tai käskeä vanhaa bussia, kun on suht tasaiset maastot, sen kun päästää menemään. Mutta jollekin on Helsinki kaukana ja Jollekin Rovaniemi kaukana, riippuu miten asian haluaa nähdä tai uskoa.  A
   
  Inlinee tykkää tästä.
 2. MIAMIDRAGRACING

  MIAMIDRAGRACING 2nd gear

  Montako ilmoittautunutta on Kauhava 1 nyt?
   
 3. supo

  supo Gearhead

  26
   
 4. MIAMIDRAGRACING

  MIAMIDRAGRACING 2nd gear

  Ei hyvältä näytä.
   
 5. MIAMIDRAGRACING

  MIAMIDRAGRACING 2nd gear

  Jos ei 100 teamia toteudu, pitäiskö kokeilla esim Motopark pe-su. Perjantaina lajittelua, lauantaina 1-2 rundia lajittelua ja eliminaatorit. Sunnuntaina 1-2 rundia lajittelua ja eliminattorit.
  Vermeet takaisin Kauhavalle ja finaali/ yokisat siellä. 3 osakilpailua jos sm vaatii sen, samalla Motoparkin yrittäjälle myös jotain Coronan keskellä. Tämän voisi 2 kisan vkl toteuttaa myös Kauhavalla. Ja matkana olisi Coronasta johtuen lyhentyneen kilpakauden johdosta 200m.En tiedä paljonko radan preppaus on euroissa 100m mut jotenkin vois kuvitella että kaluston siirto olis kuitattu tolla systeemillä. Myös joku street kisa illaksi perjantaina tai lauantaina kisojen jälkeen voisi toimia.
   
 6. pile

  pile Gearhead

  Niin ei muutaku ilmoittautaumaan vaan siitä.
   
 7. kari6767

  kari6767 3rd gear

  Pitäiskö sun nysse mennä hallitukseen ja myös fyyran hallitukseen ni saatais tää suomi nousuun taas?
   
  pinola tykkää tästä.
 8. elky

  elky Gearhead

  Ei heitetä vielä kirvestä kaivoon ilmoittautumisten suhteen. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.7. Minä ainakin ilmoittaudun ja maksan mielelläni vasta edellisen kisan jälkeen, kun tiedän auton olevan vielä ehjä. Nytkin on WCSC lauantaina 11.7. Ilmoittautujia tulee varmasti lisää
   
 9. supo

  supo Gearhead

  Niin näköjään on muuttunut eli piti 13. tulla ilmoitus ajetaanko mutta se onkin siirtynyt.
   
 10. Rebel_1996

  Rebel_1996 2nd gear

  Viime vuonna Kauhavalle ei löytänyt yleisö. Tänä vuonna ei edes kilpailijat. Hyssytelläänkö yhä vai puhutaanko asioista niiden oikeilla nimillä?

  Oikea paikka radalle on näillä näkymillä MÄNTSÄLÄ. Sen lähellä on sekä kilpailijoiden, että katsojien massat.
   
 11. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  Jos homma toimii, ei Kauhavalle ole matka eikä mikään. Tosta matkasta se tuskin on kiinni, ei katsojana eikä varmaan kilpailijoillakaan.
   
 12. SG 448

  SG 448 Gearhead

  Paras paikka=ALASTARO
   
  Araldite73 tykkää tästä.
 13. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  Alastaron hiekkapengertä ei voita mikään.
  Kauhavalle ilmeisesti ei voi tehdä vsstaavaa, paluutie myös vähän huono kun menee kaukana.

  Kauhavalla silti lääniä mitä kehittää.
   
 14. pile

  pile Gearhead

  No niin onkos siellä kisat koska Onko liimarata kokomatkalla ja missä ilmoittautumis tapahtuu. Aattelin vaan että pääsisi kisaamaan.
   
  MIAMIDRAGRACING tykkää tästä.
 15. pile

  pile Gearhead

  juu ajetaataan heti ku sillä on kisat. Taitaa vaan olla niin että ei kannata menneisyyteen tuijotella
   
 16. supo

  supo Gearhead

  Oletko varma asiasta?Kyllä Alastaro vaan on hyvä paikka ajaa kilpaa ja katsella kisoja.
   
  Rebel_1996 tykkää tästä.
 17. Aulis Hämeenkorpi

  Aulis Hämeenkorpi Gearhead Bannattu

  Täällä Rebelit ja sg448:t nostelee hattua Alastarolle sekä Mäntsälälle ja pyllistää Kauhavalle.
  Nyt on hyvä meininki, voiko näitä nyt verrata kun ko paikoissa ei ajeta? tai kai sitä voi, jos näkee kristallipallosta kauas taaksepäin. Sinne ajamaan kiireessti Alastarolle ja mäntsälässä taitaa olla pörinät kans? Olin käsittänyt että nyt puhutaan tämän päivän tilanteesta ja katsotaan siitä eteenpäin. Motopark, Kauhava.... eikö näissä nyt ole mahdollista ajaa kilpaa ja saada niihin porukkaa, siitähän tässä piti keskustella eikä menneistä paikoista tai tulevista "kohta valmis" radoista.

  En ole ikinä ymmärtänyt sitä että haikaillaan vain menneitä kisoja/kisapaikkoja, haisevia vessoja, liukkaita ratoja tai sitten jotain muuta sinnepäin. Tahtoo aika kuultaa muistot vaikka itsekin tykkäsin esim. Alastarosta, mutta kun se ei ole nyt tätä päivää eikä realismia. Onko nämä samat äijät haikailemassa entisten akkojensa perään? Nyt on nyt ja on tukka päästä lähtenyt ja heti kun Alastarolla voi taas ajaa, tilanne on toinen ja sitten siitä voidaan keskustella.

  Turha vedota siihen että "ei löytänyt yleisö", koska on siellä Kauhavallakin ollut porukkaa mm. toissayökisassa, finaalissa.... Nämä asiat ei ole siitä kiinni että yleisö ei löytäsi. Muutujia on paljon (ilma, sääennuste, viikko/kuukausi, markkinointi, mainostaminen, ...) . Me jokainen tiedetään että jos viime EM olisi markkinointi/mainonta kohdennettu erilailla, yritykset käyty läpi paremmin ja ilma olisi ollut parempi olisi katsojamäärä ollut ehdottomasti tuhansia enemmän. Motoparkissa oli valtavat yleisömassat, mutta jokainen me tiedetään että siellä voi ajaa kisaa, rataan on panostettu, mutta yleisöä suurelti paikka ei enää vedä, toista se oli 80luvulla , paikkahan oli Los Ankelesin vieressä.
  No, tämä on nyt taas vanhan jauhantaa joten antaa olla.

  Nyt Alastaron haikailijat kertoo milloin siellä ajetaan että pääsee ilmoittautumaan.
  Mäntsälän kahinat olisi myös kiinnostava, mutta kun en ole mitään tietoa koko kisapaikasta, voitteko avata vähän. Tähän voi kysyä nyt että onko Mäntsälä tai Alastaro nyt "tiätsä kulmilla" ?

  Yllä olevassa kirjoituksessa kerroin mitä olen itse jutellut Johtiksen kavereiden kanssa. Ne ovat minun mielipiteitä ja ajatuksia, ei sen kummempaa. Sen sanon että nyt oli treeniajoilla erilainen vastaanotto ja ilmapiiri. Paljon tekijämiehiä ja -naisia mukana ja minä ainakin toivon, että homma nyt nousisi siihen tasoon mihin se voi nousta 2020luvulla.

  A

  ps. paikkanakin kauhava alkoi nyt näyttämään ja tuntumaan kisapaikalta.
   
  Muokattu: 8.7.2020
 18. MIAMIDRAGRACING

  MIAMIDRAGRACING 2nd gear

  Pitäs..:))
   
 19. SG 448

  SG 448 Gearhead

  Kai sitä haikailla saa ja ei siittä ihan kauheesti aikaa ole kun ite muistelit Mantorpin Sko Uno kisoja ja nythän Mantorp on taas Drag kuvioissa mukana.
   
  supo tykkää tästä.
 20. supo

  supo Gearhead

  27 osallistujaa tällä hetkellä listalla,missä Auliksen nimi luuraa?
   

Kerro tästä muillekin!