22.11.08 Biletystä Jyväskylässä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja mach, 14.11.2008.

 1. mach

  mach 1st gear

 2. Classic1964

  Classic1964 Double Gearhead

  :x Just on leningraatin poijaat sillon idiotparkissa, kehve sentäs.
   
 3. mach

  mach 1st gear

  Itse Joulupukki oli lähtenyt vikonloppuna baariin Kehui että juoppoputki on nyt poikki. En kysynyt kummasta päästä. Porot on kuitenkin kuulemma pitkään jatkuneen viljan tislauksen jälkeistä mäskiä syötyään edelleen niin turvoksissa, että kyytipeli on tarpeen. Jos satut omistamaan pukin arvoisen kuljettimen laita yv. Täähän on ollut perinteisiti joulun suurin arvoitus millä pukki tulee.
  Tähän astiset kulkimet:
  -Mustang 65 ht
  -Cheva 57 Bel Air
  -Cheva -59 Impala
  -Pontiac trans am 00?
   
 4. PauliP

  PauliP 1st gear

  Hienoa,

  Huhu kertoo että kylällä on pommikone työn alla. Se kuulemma esiintyy kippurahännässä joulukuun alussa. Lentokyvystä en ole varma, mutta ei kai siellä DTC:c uudella tallilla sentään kiitorataa ole.
   
 5. mach

  mach 1st gear

  No, niin pukki ilmoitti, että on saanut kulkupelin alleen ja kasikoneella tietysti. Pukki myös toivoo, että jokainen toisi pikkupaketin mukanaan.

  Mikäs tämä pommikone on? Tallin edusta kyllä tasattiin kaivinkoneella viimeviikolla, mutta ei taida ihan kiitoradaksi riittää kuin nousukiidossa olevalle autoharrastajalle :poff:
   
 6. idiot

  idiot Gearhead

  hmm.. jonnilaene monistuskone pitteis kehittöö, kun tuntuu kaekki
  pikkujoulut ja pilleet olevan juuri 22pv. No meikä luppautunna gothammii
  mänemään niin sinne siis, muuten voes tullakki kuokkimmaa :wink:
   
 7. mach

  mach 1st gear

  Kohta sika uuniin lykätään ja kohti kuusimetsää ajellaan... 8)
   
 8. mach

  mach 1st gear

  SIAT on nyt uunissa ja kuusi kaadettu. Bändit löytyy DTC:n keskustelupalstan linkeistä ja pukki on luvannut tulla n. 21-22.00. valitsemallaan kulkupelillä. Joten kaikki alkaa olla valmista Pikkujoulun tulla - ai niin onhan nää myös meidän uuden tallin avajaiset :pinup:

  Tervetuloa tutustumaan :rotfl:
   
 9. PauliP

  PauliP 1st gear

  Ja jos niitä eläviä kuvia, ei kuitenkaan joulupukkivideoita, on perinteiden velvoittamana näytillä niin näyttölaitekin on tulossa paikalle. Koneenkäyttäjän kunnosta ei ole takeita.
   
 10. mach

  mach 1st gear

  Uppeeta! Rainojahan on mukava aina katella, pitääpä penkasta vielä mitä tuolta hyllyistä löytyy. Aamuyö on tunnetusti pitkä....Bändit kyllä on aatellu pitää porukan hereillä yhtä kauan ku itekkin, ja niihän siinä on tainut käydä kun oikein muistelen - jos muistan :rotfl:
  PS. Ota se viimesän Himos-raina mukaan , sitähän ei monikaan oo nähny!
   
 11. PauliP

  PauliP 1st gear

 12. jps

  jps 3rd gear

  Niin ja bileethän on osoitteessa Vapaudenkatu 8.

  En saanut nyt karttaa linkitettyä tähän, mutta löytyy karttapalveluista.

  Talli löytyy alapihan perukoilta valkean kivirakennuksen takaa. Viritellään jotain ulkotulia pihalle merkiksi.
   
 13. mach

  mach 1st gear

  No niin. Heti ärrälle ostaan jotain mukavaa pukin lahjasäkkiin ja syömään sikaa. Saundchekit on jo tehty ja Pukki ruopiii lähtökuopissaan - mutta millä?
  Hop. hop. :rotfl:
   
 14. Yorcci

  Yorcci Gearhead

  Velloneet huhut saivat vahvistuksen, kun Pukki pääsi perinteiden mukaan perille porovoimien sijaan Ameriikan hevosvoimilla. Ja ilman kattoa -tottakai- (!)

  [​IMG]

  Puuhamiesten edustaja sitten meni kysymään, että saiskos vähän rähinää ja 'kesän tuoksua' sisääntulossa. Kun nää on kuitenkin jenkkiharrastajien pikkujoulut...
  Ai jaaha? [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]


  Muutama lisäkuva kekkereistä kiinostuneille DTC:n sivuilla
  http://www.downtowncruisers.com/forum/i ... 399#msg399
   
 15. mach

  mach 1st gear

  Kiitoksia taas kertaalleen Nasty Rabbitin pojille sekä The Rip Offille. Niin ja tietysti Joulupukille sekä kuljettimensa omistajalle :D
  Montako milliä pieneni pyörän halkaisijat? Kävin äsken vaihtaan alapallon käyttökotteroon ja katoin, että kauniit on jäljet :poff:
  Risuja Pahalle Tuomalle, joka tanssi baaritiskin sellaseen kuntoon, että saa tehdä siihen remontin ennen laskiaista. :soosoo:

  Ps. Piti vielä illalla pahimpaan hätään ajaa Biltemalle, mutta ei kannata ostaa sieltä rautaa, murenee käsiin tai saa uuden muodon, kun kohtaa oikean teräksen. :mad:
   

Kerro tästä muillekin!