22” renkaat vanteille

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja kmovsh, 2.6.2005.

  1. kmovsh

    kmovsh 1st gear

    Ei onnistu ihan joka rengaskoneella. Olisko tietoa missä liikkeessä onnistuu (pääkaupunkiseudulla) kumien päälle laitto ja jos saisi vielä silleen ettei tulisi hirveesti naarmuja?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Autotek, siellä mulle väännettiin 22"
     
  3. herrakani

    herrakani 1st gear

    Miksi ihmeessä ei onnistuis?
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kaikki rengaskoot ei mahdu vanhimpiin koneisiin ja siks toiseks kaikki ei varmaan ota tollasia töitä vastaan koska ajalla ku tollaseen menee niin tekee
    enemmän rahaa normaaleilla rengastöillä
     
  5. herrakani

    herrakani 1st gear

    Aa, ok. Meijän autokerholla on vaan joku kristuksen ikäinen laite, ja musta siinä menee ne kynnet valmiin renkaan yli, eli mahtuis varmaan joku 30" vanne siihen.
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Alkuperäiseen kymysykseen, varmaan jokainen kummiliike, joka pystyy käsitteleen kuorma-auton renkaita, pystyy käsitteleen noitakin?
     
  7. lake ender

    lake ender Gearhead

    Kyllä se pyörä yleensä koneelle mahtuu, mutta tollasen renkaan saamisessa vanteelle tarvii erikoistyökaluja. Rullat molemminpuolin rengasta sen normaalin tallan tilalle, niin jo onnistuu.
     
  8. BRC1

    BRC1 Gearhead


    Aikoinaan sain kiertää monet rengasliikkeet jotta löytyi kone jolla ulottuvuutta saada 335/17" rengas 12,5" vanteelle. Ei onnistunut mm euromasterilla silloin. Apu löytyi viikistä. Mutta nykyään varmasti Autotek ja könig larussa hanskaa noi erikoisemmat koot.
     
  9. PimpCaddy

    PimpCaddy 1st gear

    ...Vianor, lentsikkakentän vieressä 8) 8) 8)
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Renkaan kantavuus ei riitä USA-"kuorma-auton" massoille.
     

Kerro tästä muillekin!