225 ÖLJYTIKUN MITTA??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja sakkeus, 27.4.2004.

  1. sakkeus

    sakkeus 1st gear

    AJATTELIN TARKISTAA EMÄNNÄN,KULJETTIMEN ÖLJYTILANTEEN MUTTA OLI TIKKU MENNY JUURESTA POIKKI. MUISTELISIN ETTÄ NIISSÄ ON JOTAIN PITUUSEROJA VUOSIMALLEITTAIN?? EN KYLLÄ MENE VARMAKSI SANOMAAN,KYSEESSÄ KARVALAKKIMALLI -73 DART.JOS JOKU SEN VAIKKA JAKSAIS MITATA. KIITOS ETUKÄTEEN!
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Just siitä syystä, että niitä on monia pituuksia, suosittelen hankkimaan "tarpeeksi pitkän" aihion ja tekemään kaksivaiheisen öljynvaihdon.

    Paat sinne öljyä litran liian vähän ja viilaat pinnan korkeuden kohdalle "alarajan" ja sitten litra lisää ja "ylärajan".

    Se tikku katkeaa kun se on taipunut liikaa kampiakseliin päin ja saa vähän sieltä vauhtia.

    Katkennut pätkä säilyy erinomaisen hyvin öljypohjassa.
     

Kerro tästä muillekin!