24.9. B-ajokauden päätösbileet ja Burnout King 2016 -kisa Malmin lentokentällä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 25.8.2016.

?

Tulossa tapahtumaan

  1. Tottakai, ei tätä voi jättää väliin

    66,7%
  2. Ehkä, riippuu tähtien asennosta?

    33,3%
  3. En pääse, sukat kotona vielä järjestelemättä

    0 ääntä
    0,0%
  4. Kyllä tulossa ja osallistun myös Burnout King 2016 kisaan

    0 ääntä
    0,0%
  5. Tulisin paikalle, jos tämä olisi koko perheen tapahtuma

    0 ääntä
    0,0%
  1. 24.9.2016 järjestetään taas B-ajokauden päätösbileet ja Burnout King 2016 -kisat, mutta paikkana tällä kertaa legendaarinen Malmin lentokenttä!
    [​IMG]


    Nämä kaikille moottoripäille suunnatut bileet järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Helsingissä Malmin lentokentällä Ravintola Gate1:ssä.
    Niinpä kaikki kynnelle kykenevät varaavat vapaaksi tämän lauantain ja tulevat nauttimaan ajokauden kuumimmista päätösbileistä Malmille.
    Luvassa on kosteat bileet sisätiloissa ja ulko-ohjelmassa kumi palaa, rajoittajat paukkuvat, pakoputket hehkuvat kuumina ja bensa tuoksuu sekä liekit ovat lähes käsin kosketeltavissa!

    (Vuotuiseen Burn Out King-kisaan(Bikes or Cars) voi ilmoittautua mukaan meilitse osoitteeseen: toimitus@bombermagazine.com )

    Eikä tietenkään pidä unohtaa illan yhtä tärkeintä tilaisuutta, kun lavalle astelee naiskauneutta parhaimmillaan miss Bomber Magazine 2017 finalistien muodossa. Illan pääteeksi valitaan uusi miss Bomber 2017


    Jos missasit tämän tapahtuman viime vuonna niin nyt on oikea hetki korjata tilanne!



    B-ajokauden päätösbileet ovat siis osoitteessa:
    Helsinki-Malmin lentoasema, 00700 Helsinki


    LIPUT:

    Ovelta: 14€

    Ennakkoon B-Shopista: 8€

    Linkki lippujen ostoon: http://shop.bomber.fi/party
     
  2. kari6767

    kari6767 3rd gear

    Onko blacklist 10 kärjellä oma pöytä? Mun mielestä pitäis olla ja siihen vois panna jonon jossa listalle pyrkijät vois haastaa? Punavalo Simo jonon ekaks,tä
     
    three hundred tykkää tästä.
  3. Blacklist-kuskeille on varattu kokonaan oma pyöreä uima-allas(suihkulähde) aseman ulkopihalla, jossa kuskit voivat pöristellä ja ottaa parilähtöjä ihan vapaasti. :D
     
  4. Fileeraus

    Fileeraus 3rd gear

    Sauhutteluja
     
    Tunaman tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!