250cid GM kutosen piristys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Jonimac, 23.5.2006.

 1. Acadian

  Acadian Gearhead

  Lainataan vanhaa topicia. Onko joku laittanut chevyn kutoseen Weberin korvauskaasaria? http://www.langdonsstovebolt.com/st...32-36-Carburetor/p/15456403/category=18665963

  194cidia ruokkii tällä hetkellä rochesterin yksi kurkkuinen oisko malli ollut joku cb ja se on toiminut ihan ok, mutta ajattelin josko tolla weberillä sais vähän lisää terävyyttä tuohon pikku kutoseen. Täydellinen setti maksaisi n.250€ +verot ja tulli.
   
  Muokattu: 30.1.2020
 2. Toi on Weberin DGV. Sitä saa lähempääkin tai sen kopiota:

  http://tt-motors.com/kauppa/product_info.php/products_id/142
   
 3. Spitfire

  Spitfire Gearhead


  235 myllyyn laitoin tuolta hommatun setin. oli poikkeuksellisesti täysin plug and play. Eli ei joutunut harrastamaan. Selkeä muutos parempaan ja kulutus tippui. Nyt pääsee ohittamaankin ja yläpäähän tuli reippaasti tehoa. Samalla tuolta tarttui pakosarjatkin. Suosittelen.
   
 4. Acadian

  Acadian Gearhead

  Kiitokset vastanneille. Juuri tuo plug and play kiinnostaa tässä stoveboltin setissä ja sähköinen ryyppy. Tuo adapteri inusarjaan pitää ostaa kuitenkin, niin ehkä parempi tilata koko setti stoveboltilta kun hintaero ei ole kovinkaan iso. Pakosarjoja ei näytä enää olevan valikoimissa tuolla.
   
 5. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Clifford performancella näyttäisi olevan Stoveboltin peltisarjoja. Firma ei ole ihan AAA foorumeilta saadun palautteen perusteella, mutta oon mä joskus onnistunut sieltä ostamaan.

  Ei ole kovin monimutkaisen näköiset sarjat. Kun saa jossakin laipan leikkuutetuksi, niin loppu syntyy joutuisaan Motonetin/Marteliuksen putkista ja mutkista.
   
  Vermilion tykkää tästä.
 6. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

  https://amwshop.fi/10-pakoputket-ja-pakoputkituotteet

  Tuolta saa jotain pakoputki kamaa myös, välillä ollu kyllä enemmänkin kamaa tarjolla.
   
 7. grantorino

  grantorino Gearhead

  Näköjään on VHT maalejakin jälleen saatavissa EU alueelta? Moottorimaaleissa tosin saisi olla enemmän värivalikoimaa.
   
  Muokattu: 30.1.2020
 8. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

Kerro tästä muillekin!