2d ht 1500 eur

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja RS23V0E, 15.4.2015.

  1. RS23V0E

    RS23V0E 2nd gear

  2. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Aargh! Ja vielä punainen pornosisusta. Haluu ton!!! Ostakee äkkiä Jagge multa niin haen ton. Vartsikassa itä-hesassa oli 70 luvulla samoissa väreissä oleva. Vanhalla liikennöitsijällä oli uudesta asti. Juttelin monesti Essolla vanhan herran kanssa. Sanoi että myy kun ei pysty enää ajamaan. Annoin puhelin numeroni hänelle. Autoa ei sitten enää näkynyt eikä soittoa tullut koskaan. Taisi jäädä perillisille, vai onko kukaan nähnyt tätä suomi-autoa koskaan missään?
     
  3. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Uups. Kännykän pikkukuvassa näytti hyvältä, tietsikan isolla ruudulla ei. Haluu tuollaisen, mutta en tuota. Tekniikassa saa olla laittoa, mutta mätää Autoa en enää osta.
     
  4. ValiantMan

    ValiantMan Gearhead

    Pikkuruosteita.
     

Kerro tästä muillekin!