2din NAVI/DVD Excursioniin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja juhamann, 10.1.2014.

  1. juhamann

    juhamann 3rd gear

    Excun vakiomankka saisi väistyä paremman laitteen tieltä. Onko asennusaukko 2din vai 1,75din(tästä netissä eriäviä väitteitä)? Saisi löytyä ns."kaikki herkut", joskin perustoiminnot mieluummin fyysisien nappien kautta kuin kosketusnäytöltä.

    Esim.Blaupunkt 830 näyttää mukavalta:

    http://www.blaupunkt.com/en/nc/products ... ngle/5241/
     
  2. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    En löytäny. Eikä se kyl suoran mahdukkaan, hieman joutuu hiomaan ylä- ja alareunaa et mahtuu. Sit reikä on niin pieni et mankan 10mm kehä ei mahdu kun sivut.

    Muutaman olen laittanu. Laitteet tilannu Kiinasta. HD-näyttö, multimedia, nyt omassa 3g netillinen versio.

    Kannattaa vain katsoa et on iso (riittävä) prosessori ja muistia et pyörii.

    Yks havpa tilattiin asiakkaan pyynnöstä ja se tökki pahasti, ei voinu esim. pyörittää navia taustalla ja katsoa dvd;tä.
     
  3. juhamann

    juhamann 3rd gear

    Laitatko linkkiä, millainen laite Sulla nyt on? Noissa "merkkilaitteissa" on varmasti nimilisää ja ilmaa hinnassa vrt kiinalaitteet.
     
  4. Tabuli

    Tabuli Gearhead

    Mistä sais ISO liitin adapterin, ku autossa on VHS masiina takapenkkiläisille niin on senverta oudot liittimet soittimelle, ettei yksikään paikallinen Hifi kauppa löytäny käypää adapteria..
     
  5. juhamann

    juhamann 3rd gear

    Onko jälkiasennus -navimankan kytkeminen suuritöinen urakka jos ei ole käytössä mitään sovitusliitintä? Siis tuo piuhaviidakko.
     
  6. juhamann

    juhamann 3rd gear

    Alpine INE-W920R -navisoitin asennettu onnistuneesti. Alkuperäinen johdotus tarvitsi sovittimen, joka löytyi ainakin Jari Mäki Oy:ltä suoraan hyllystä. Mankka mahtui ilman asennusrunkoa, kun hieman jyrsi alkuperäisen mankan paikkaa alhaalta ja ylhäältä. GPS-antennien ja mikrofonien jne.asennus onnistui helpolla.
     

Kerro tästä muillekin!