2gen Camaron lämpötila-anturi probleema

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja jyrgen, 30.5.2011.

  1. jyrgen

    jyrgen 3rd gear

    Harmaita hiuksia alkaa tämä ongelma tuottamaan...

    Osaisko joku neuvoa?

    2gen camaron lämpötilamittari toimii standard TS6 merkkisellä anturilla, mutta siinä on moottorin kyljessä olevalle reiälle liian suuri kierre.

    pienemmällä ja sopivalla kierteellä varustetulla standard TS66T merkkisellä ei taas mittari värähdäkään, mutta se mahtuu sille tarkoitettuun paikkaan.

    TS6 : ssa on erilainen liitin kuin TS66T:ssa, mutta kertokaapa nyt millainen anturi mun pitää hankkia että mittari alkaa toimimaan ja että anturi mahtuu sille tarkoitettuun reikään?

    Tähän ei varaosaliikkeet osaa sanoa mitään järkevää vastausta, kun vaan sanovat et pitäis toimia, mutta kun ei toimi niin ei toimi.

    Auto on 78 camaro johon on vaihdettu jostain 80-luvun puolenvälin tienoilta oleva chevyn 350 moottori.


    TS66T:

    [​IMG]


    TS6:

    [​IMG][/img]
     
  2. Fargo

    Fargo Gearhead

    Ts66 on anturi valolle. Ei toimi mittarin kanssa, tai joo, toimiihan se tavallaan. Tietyssä lämmössä kun se kytkee niin menee sitten mittari pohjaan....

    Kokeilehan TS76, pitäisi olla oikea. Hinta 10,40 ja löytyy hyllystä ainakin SouthWest Trade Vantaa.
     
  3. Tohtori M.

    Tohtori M. 2nd gear

    Moro

    Eikös tuo anturi tule kanteen kiinni vähän pakosarjan alapuolelle. 3 tai 6 pytyn paikkeille. Ja noissahan on ½" NPT kierre. Eli pitäis tuo sun TS6 pelittää.

    Janne
     
  4. Potakka

    Potakka 1st gear

    Voihan tuohon ohuempaan panna sovittimen väliin missä on tuon kokoinen sisäkierre ja tarvittavan kokoinen ulkokierre.
     

Kerro tästä muillekin!