2gen camarosta etujousi pois.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja mika.p, 2.2.2009.

  1. mika.p

    mika.p Gearhead

    eli minkälaisella puristimella tuon saisi pois? kun ei ihan tuollaisella normi jousipuristimella onnistu, ja ei pysty tunkillakaan pitää alatukivarresta ja sillä laskea alatukivartta pois kun ei ole konetta eikä laatikkoa niin on keula aika kevyt.
     
  2. Ct

    Ct 1st gear

    Sellainen puristin mikä menee jousen sisään. Tai sitten tarpeeks lyhyet ns. normi puristimet mitkä mahtuu just ja just paikoilleen ulkokehälle. Iskari luonnollisesti eka irti..
     
  3. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Kuten Ct totes. Tälläisellä lähtee turvallisesti :

    [​IMG]
     
  4. mika.p

    mika.p Gearhead

    no juuri jotain tuollaista muistelin joskus nähneeni, mistäs tuollaisen saisi ostettua?
     
  5. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Joskus sata vuotta sitten kyselin samaa ja silloin löytyi vain joltain Snap on / mac tools kauppiailta. Jos joku tietää hieman edullisemman vaihtoehdon ostaisin itsellekkin varuiks. Melko kivutonta paukuttaa pulttipyssyllä jousi kasaan.

    Jos sulla on aikaa niin ebaystä toki;

    http://motors.search.ebay.com/spring-co ... usZunknown


    Näytti olevan ihan ensimmäisenä 8)
     
  6. nascarsfly

    nascarsfly 1st gear

    Muistaakseni ostin viime kesänä tollaset sisäpuolen puristimet racers placelta keravalta vaihtaessani 2gen camaroon jouset. Yhteystiedot löytyy vaikka googlella. Hinta oli jotai 30-40 egee.. Kannattaa kysästä sieltä..
     
  7. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Ettei noita olis ihan Us-Partsissakin...? Muistaakseni tallikaveri hommas sieltä. Yhdet GM B-korisen etujouset vaihdettiin tommosella puristimella, olis saanu olla vähän tukevampikin kapine, meinas hirvittää välillä... :rotfl:
     
  8. Turnn

    Turnn Gearhead

    Varmaan itse vastaavassa tilanteessa pönkäisin kärryn etupalkista kattoon ja sillee ilman puristimia :lol:
    Omassa keississä kone ja aski paikallaan suoritin homman niin että auto riittävän korkeille pukeille ja tunkki alapallon alle etc...
    Paikalleenkin jouset meni,tosin 3/4 kierrosta lyhempinä suht heposti,kampeemalla.
     
  9. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

  10. mika.p

    mika.p Gearhead

    kiitos vastauksista.
    racers placesta haen sitten kun sieltä on muutakin osaa tulossa.
    toisen puolen jousen olen saanut pois ja sen jälkeen ajattelin että jos sittenkin hommaisi sen puristimen kun osaa meinaan lähtiä aika lujaa sieltä kun tukivarren sai kammettua irti :soosoo: lähti onneksi pois päin :poff:
     

Kerro tästä muillekin!