30.6-3.7 FHRA FIA/UEM Nitro Nationals,Alastaro

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja supo, 23.6.2011.

  1. supo

    supo Double Gearhead

    Tätä ei kannata missata,nimittäin Euroopan nopeimmat Autot ja Pyörät ovat taas Alastarolla eli nyt on tarjolla 4 päivää tarjolla hienoa kiihdytysurheilua mistä ei puutu vauhtia,komeita autoja/pyöriä jne.Yli 40000 tuhatta ihmistä ei voi olla väärässä!!!Tietysti Kuopiolaiset kiihdyttäjät kamppailevat SM-pisteistä koko viikonlopun ajan!!!Tervetuloa!!!
     
  2. supo

    supo Double Gearhead

    258 teamia,Nitroa ilmassa niin autoista kuin moottoropyöristä!!!Hienoa kalustoa varikolla,radalla sekä tietysti erittäin hieno tunnelma kisakatsomoissa eli tätä ei kannata missata!!!Tule ja koe ainutlaatuinen tunnelma kun kaksi Nitro autoa/pyörää vetävät täysillä rinnakkain!!!Euroopan nopeimmat paikanpäällä ja Suomalaiset ovat todella hyvässä iskussa EM-luokissa eli odotettavissa Suomalaisjuhlaa sunnuntain pudotuskisassa!!!Tätä ei kannata missata!!!
     
  3. supo

    supo Double Gearhead

    Huomenaamulla lähtee karavaani kohti Alastaroa!!!
     
  4. supo

    supo Double Gearhead

    Hienot kisat takana,hienosti oli taas oman kylän ihmisiä paikalla!!!Ensi vuonna taas uudelleen!!!
     

Kerro tästä muillekin!