300 G

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Adventurer, 5.6.2011.

 1. Adventurer

  Adventurer Gearhead

  Laitanpa nyt tännekkin tiedoksi jos löytyisi entuusiasti joka etsii itselleen kirjainsarjan siipichrysyä.
  Jos herää kysymys mikä vuosimalli, niin voit lopettaa jo lukemisen.
  Eli G tuli talvella omistukseeni etelä-Kaliforinan reissulta ja rantautuu lähipäivinä. Auto on projekti ja tällähetkellä ei ole vaan aikaa näköpiirissä.
  G on siis coupe-mallia ja kova valkeassa alkuperäisvärissä oleva Ca-auto. Tyypillinen ruostevika takakontin pohjassa muuton suora ja redi maalarille.
  Kaikki ram-osat paikallaan. Joku oli aloittanut projektin purkamalla sisustuksen. kaikki 4 kuppipenkkiä on verhoiltu uudestaan + matskut oviin.
  Kaikki ulkokromit kromattu uudelleen! se on yleensä euroopassa jo liki 10 tonnia vastaava kromilasku. Alla uudet www cokerit.
  Auto on siis projekti mutta antoisa ja helppo sellainen. 99,9% osista tallella. Voin luetella mitä puuttuu.

  Nämä ovat entistettynä kuitenkin reilusti yli 50 K autoja joten duuni kannattaa.
  Möisin tämän mieluiten suomeen kun ei näitä montaa ole ja ruotsalaiset aina ostaa pois hienoimmat.
  En kauppaa tätä kuitenkaan julkisesti missään nettiautoissa kun en jaksa sitä tuubaa. Kertokaa vannoutuneille mopar kamuille. YV:llä voi ottaa yhteyttä ja saada lisätietoja jos kiinnostaa.
   

Kerro tästä muillekin!