300C ja 09 Challenger

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Jordan, 6.7.2010.

  1. Jordan

    Jordan Gearhead

    Eli kyseessä challe, ja tähän pitäisi saada radioon kuulumaan parilliset ja parittomat kanavat. Mielestäni joitain osia on otettu suoraan 300C mallista, mutta onko radio?

    Eli jos joku voisi ystävällisesti mitata omastaan edes ulkoapäin mitat ( siis 300C) niin tietäisi alkaa etsimään rammaria. 1din peitelevyä kun ei viitsisi asentaa, koska auto koitetaan pitää orginaalina, poislukien pakolliset tehdyt muutokset kilpiä varten...
     
  2. Erwin

    Erwin 1st gear

    Kuvien perusteella mankka on samallainen kuin omassa avengerissani, joten miten olisi autokeskukselta uusi poppivehje (maksaa varmasti hunajaa) tai voisiko tuon ohjelmoida hakemaan sekä parittomia että parillisia kanavia, luultavasti?
     
  3. Jordan

    Jordan Gearhead

    Pitääpi mennä kyselemään, kai niissä sama moparin varaosanumero on, jos sama radio? Vois sen jälkeen alkaa kartuttamaan purkaamojakin.

    Kuulin että joku ns koodaa noita uusiksi mutta paljonkohan se lysti maksaa???
     
  4. amaz

    amaz 2nd gear

    Varmaksi en tiedä, mutta luulisi ihan ohjelmallisesti onnistuvan tuon päivittämisen parillisille taajuuksille (ainakin uusissa jenkki-GM tuotteissa onnistuu, miksei siis mopareissakin?)
     

Kerro tästä muillekin!