300C Superbird

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja SpedeX, 21.11.2006.

  1. SpedeX

    SpedeX 3rd gear

  2. apukuski

    apukuski Gearhead

    Kuulosti aika pahalta. ei näyttäny kovinkaan pahalta
     
  3. Kimmo

    Kimmo Gearhead

    Joo-o

    Uusimmassa Mopar Actionissa on "juttua" ko. vehkeestä.
    Siinä odottavat kovasti tuotantoon oliko -08 vai 09 ??
    Oishan tuo vähän erikoisempi käyttis....
     
  4. SpedeX

    SpedeX 3rd gear

  5. GRA-55

    GRA-55 1st gear

  6. SpedeX

    SpedeX 3rd gear

    On muuten mielenkiintoisia artikkeleita noista ensimmäisistä Daytonasta ja Superbirdistä... Säädöksien takia moparmiehet rakenteli 305ci Hemin joka kiersi yli 10.000rpm!! Kannattaa lukee tuolta allparin sivuilta jos vähääkään kiinnostaa... Tässä yks sivu:
    http://www.allpar.com/racing/dodge-nascar3.html
     
  7. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Muuten ihan vekkuli juttu, mutta 305 motti ei ollut hemi, vaan pikkulohko wedge. Eikä nyt ihan tollasia luekmia kietänyt, mutta mikäänhän ei voita kunnon hehkutuksia.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  8. Kimmo

    Kimmo Gearhead

    Totta tosiaan Allparissa (joka yleensä on kohtuu luotettava) väittävät tuota 305:sta Hemiksi.
    Eri yhteyksissä Mopar miekkoset kyllä koitteli destroukattuja Hemejä (enämpi vähempi menestyksellä), mutta tuo 305 on kyllä muualla Wedgeksi kerrottu.

    Yhtämieltä olen artikkelin kanssa siitä, että Nascar meni metikköön, kun käytännössä kielsivät Hemit,Aerot ja muut mielenkiintoiset vehkeet.

    Tais mennä apauttirallaa parikymmentä vuotta ennenkuin noiden Hemi Daytonojen enkkoja rikottiin....onko kaikkia vieläkään pesty ?
     

Kerro tästä muillekin!